Nedeljni horoskop: 10. mart- 16. mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

“Ljubavi, ne ljuti se” u Delta City-ju

“Ljubavi, ne ljuti se” u Delta City-ju

Da li ste osmislili iznenađenje za voljenu osobu za Dan zaljubljenih? Prošle godine ste napravili romantičnu večeru, pretprošle ste išli na izlet van grada… imate još samo sedam dana i razmišljate šta je dovoljno “ludo” za ovu godinu? Imamo ideju za vas…

U atrijumu Delta City-ja, 13. i 14. februara, od 16 do 20 časova, biće organizovano zabavno takmičenje za parove – “Ljubavi, ne ljuti se”. Oba dana igraće se po tri igre, četiri para u svakoj, a pobednički parovi osvojiće vredne Pandora i Nike nagrade.

Šta je to “Ljubavi, ne ljuti se”?

Koncept takmičenja sličan je popularnoj društvenoj igri “Čoveče, ne ljuti se”. U svakoj igri učestvuju po četiri tima – četiri para. Timovi igru započinju iz “ljubavnog gnezda”, dok je pobednik onaj tim koji prvi uđe u “kuću ljubavi”.

Još neka od pravila igre…

Ukoliko igrač stane na polje “slomljeno srce” – propušta dva bacanja, dok onaj ko stane na “ljubavni napitak” dobija još dva polja gratis.

“Kupidonova strela” igraču donosi dodatno bacanje, dok onaj ko dobije “ljubavno pismo” propušta bacanje. Polje “ljubavni prestup” vraća takmičara na startnu poziciju, dok “ljubavni tobogran” daje mogućnost igraču da “sklizne” sa polja na kome se nalazi na polje gde je kraj tobogana.

Delta City Najava Ljubavi, ne ljuti se u Delta City ju

Prijavljivanje…

Parovi imaju priliku da se besplatno prijave za učešće u igri od četvrtka, 6. februara, na Info pultu Delta City-ja. Broj mesta je ograničen, tako da se savetuje zainteresovanim parovima da požure sa prijavljivanjem.

Editors choice