Za sjajan poslovan izgled dovoljne su dve mirne boje. Crna i siva će uvek biti odličan izbor, koji ćete moći da upotpunite recimo obućom koja ih kombinuje.

185 021 Street Style: Prešaltajte se na jesen

Poslovni look smelo začinite kožnom jaknom

Odeća zaista oslikava našu ličnost. Ako je crna vaša boja, dovoljno je da kombinaciji dodate obuću ili torbu u nekoj drugoj boji. Ako ste, pak, raspoloženi za nešto veseliji izgled, tufnice u kombinaciji sa jarkom bojom dočaraće vaše raspoloženje.

257 021 Street Style: Prešaltajte se na jesen

Šta biste vi izabrali?

Dočekajte jesen spremni i naoružajte se odgovarajućim bojama. Pletivo je neizbežno, a u kombinaciji sa kariranom košuljom izgleda još bolje.

347 021 Street Style: Prešaltajte se na jesen

Boje oslikavaju jesen

Džins je uvek u trendu. Za jedan ovakav osvežavajući izgled kombinujte ga s belom bojom, a akcenat stavite na interesantnu, šarenu obuću.

437 021 Street Style: Prešaltajte se na jesen

I više nego pogodna kombinacija za šoping i šetnju po gradu

Za nešto smelije trenutke kombinujte šalvare sa printom i zanimljive cipele sa oversized jezikom. Pismo tašna i žuta ešarpa su sjajni detalji.

530 021 Street Style: Prešaltajte se na jesen

Šarene pantalone nisu moderne samo leti, odlične su i za jesenje dane

Naizgled jednostavnim kombinacijama kožne jakne će dati poseban šmek. Obuća je jedan od najvažnijih segmenata, pa imajte to na umu.

620 021 Street Style: Prešaltajte se na jesen

Kožne jakne su must have

Izaberite ono što najviše volite. Da li je to duga suknja na tufnice i cvet u kosi, jaknica u mornarskom stilu, crna boja i print, ili čizme cigla boje, krzno i velika ogrlica. Neizostavan detalj u svakoj kombinaciji jesu sunčane naočari.

716 021 Street Style: Prešaltajte se na jesen

Ništa lepše od mode u društvu

Bež pantalone su pogodne za sve prilike. Da li neke svečanije ili opuštenije dnevne, bitno je samo kako ćete ih poneti.

812 021 Street Style: Prešaltajte se na jesen

Savršeni dnevni autfiti za momke

Kombinovanje dve boje nikada neće biti greška. Zelena i oker su savršene zajedno, pogotovo ako se opraštate od leta i pozdravljate tek pridošlu jesen.

911 021 Street Style: Prešaltajte se na jesen

Sjajna kombinacija boja nosi ovaj look

Fotografije: 021 Street Style

Prethodne “021 Street Style” tekstove možete pogledati ovde.


Dunja Bajić je u stanju da nađe inspiraciju skoro u svemu. Pored muzike i voljenih ljudi, moda je čini najsrećnijom. Voli citate i često se vodi njima. Ona je i vlasnica bloga Io Sono Fashionista, koji joj pomaže da svoju ljubav prema modi podeli sa svima.

Nemanja Dimitrić smatra da se svet vidi bolje kroz objektiv, a svoje dane bi najradije proveo putujući po svetu spakovan samo u svoj Star Wars ranac. Njegove radove ćete naći na sajtu.

Ksenija Aksić je samoproklamovani modni entuzijasta/amater, u nedostatku definicije nekoga ko provodi dane po modnim blogovima i pati za jednom belom Givenchy Antigonom. Njih dvoje čine tim 021 Street Style.

Editors choice