Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

10 načina da popraviš raspoloženje i svoj “loš dan”

10 načina da popraviš raspoloženje i svoj “loš dan”

1/3

Ustala si na levu nogu, kasniš na posao, drugarica ti je otkazala planove koje ste imale za danas… Nižu se jedna za drugom ne baš tako dobre vesti i to izvesno utiče i na tvoje raspoloženje. Miriš se sa tim da ti je taj dan loš i gubiš volju da išta više pokušavaš da radiš, nervozna si i neraspoložena. Upravo to je ponašanje koje treba da izbegneš, da mu se suprotstaviš i u inat svakoj lošoj stvari koja ti se dogodila uradiš više onih koje će te preporoditi.

Dakle, bilo da je u pitanju samo jedan dan ili određeni period kada sve što započneš krene nizbrdo, potrebno je da pronađeš svoju ventilaciju i da regenerišeš svu akumuliranu energiju da bi je utrošila na korektan način. “Izleči” svoje loše raspoloženje, pobedi stvari koje su te na neki način oborile i ne dozvoli da bilo šta utiče na tvoju sreću koja je uvek tu, samo je ponekad malo više potisnuta. Da bismo ti pomogli u tome, pronašli smo 10 ideja kojima možeš da popraviš svoje raspoloženje i vratiš osmeh na lice.

loše raspoloženje loš dan 2 10 načina da popraviš raspoloženje i svoj loš dan

Doteraj se

U redu, dogodilo se nešto što te je namrgodilo, ali to ne znači da takva treba i da ostaneš. Ako inače voliš da eksperimentišeš svojim izgledom i zadovoljstvo ti je da to i pokažeš, onda je to tvoje rešenje. Osveži svoju kosu i lice, stavi karmin, obuci svoj omiljeni odevni komad, stani pred ogledalo i budi zadovoljna onim što vidiš ispred sebe. Inače je doterivanje razlog da se osećaš zadovoljna, zar ne? Uradi to i sada, samo sa mnogo više elana.

Odjavi se sa društvenih mreža

Postoji mogućnost da si videla nešto na društvenim mrežama što je uticalo na pad tvog raspoloženja. Nema potrebe da iznova pratiš šta se dešava ako je to uzrok tvoje loše volje, jednostavno se isključi. Odjavi se sa svih svojih naloga do daljnjeg, posveti se nečemu drugom što voliš da radiš sama ili provedi vreme sa drugaricom… Uživaj u miru, bez ometajućih obaveštenja, pritisni „ignore“ dugme i dobićeš veliko olakšanje.

Editors choice