1/3

Zajednički život na filmu ili u tvojoj mašti uvek izgleda savršeno – to je to, on je ljubav tvog života, kao i ti njegovog, savršeno se slažete i na kraju, logično, ostarite zajedno, čiča miča i gotova priča. Tu nema mesta za vaše razmirice, vaša ne baš tako sjajna izdanja, vaše sitne mane i trenutke ludila – a neee, tamo je sve sjajno i bajno. No, svesna si toga da je ovo ipak stvarni život i da stvari ne funkcionišu uvek onako kako si ti zamislila? Zato, pre nego što počnete da živite zajedno, on ove stvari mora da zna o tebi. Mislim, čisto da zna šta ga čeka, zar ne?

On mora da zna da li si ranoranilac ili noćna ptica. Kao što i ti treba da znaš u kom je on fazonu. Jer, šta ćete da radite ako on ustaje u pet sati ujutru da bi trčao, a ti stalno ideš u krevet u tri sata noću? Naravno, ovo nije nešto što treba da utiče na vašu vezu, ali trebalo bi da sklopite neku vrstu dogovora i poštovanja životnih navika onog drugog.

On mora da zna tvoje navike kada je higijena u pitanju, i obrnuto. Sigurno ti neće biti slatko da stalno ideš za njim i čistiš nered koji ostavlja, kao što ni njemu neće biti zabavno da ima neurednu devojku. I u ovoj situaciji je jako važno da napravite dogovor i osmislite pravila koja će svima odgovarati.

On mora da zna kakav je tvoj stav o kućnim ljubimcima. Voliš mačke, a on ne? On obožava pse, a ti ne? Pa, ako neko od vas planira da useli i svog kućnog ljubimca – morate napraviti neki dogovor šta je OK, a šta nije OK kada su životinje u pitanju. Možda možete da pronađete životinju koju oboje volite?

ljubav1 10 stvari koje on treba da zna o tebi pre nego što počnete da živite zajedno

Editors choice