5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

2Hot4Stage rođendanski festival 2015

2Hot4Stage rođendanski festival 2015

1/2

Ustanova Kulture Palilula ugostiće najbolje plesače lokalne i regionalne scene u okviru proslave osmog rođendana 2Hot4Stage tima 21. februara. Celodnevni plesni program biće krunisan borbama 1na1 najboljih domaćih b-boyeva u okviru izbornog takmičenja za učesnika regionalnog finala Red Bull BC One. Tokom takmičarskog i izvodbenog dela plesnog programa svoje veštine pokazaće najbolji domaći predstavnici urbane plesne scene i međunarodno priznati predavači i sudije iz Francuske, Austije, Mađarske, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

U okviru takmičarskog dela programa, održaće se nekoliko borbi različitog formata i plesnih pravaca kao što su All Style 2 vs 2 battle, gde će se nadmetati muško-ženski plesni parovi, Funky Styles stand up 1 vs 1 battle, borbe plesača u mešovitim stilovima, a kraj programa obeležiće kvalifikacije za odlazak na regionalno Red Bull BC One finale, tokom koga će snage odmeriti najbolji srpski b-boyevi. Tokom drugog dana programa, 22. februara, za domaću plesnu scenu je pripremljen niz radionica u okviru kojih će polaznici imati prilike da sarađuju sa pomenutim eminentnim predavačima plesa iz Evrope i regiona.

1 2Hot4Stage rođendanski festival 2015

Sudije koje će doprineti uspešnom odabiru najboljih u kategorijama All Style i Funky Styles su Bust, iz poznate plesne ekipe Fushwong iz Francuske, Tuna iz ekipe SoSS iz Hrvatske. Treći sudija za ove segmente takmičenja biće publika koja će glasati za svoj izbor najboljeg i na taj način aktivno učestvovati u celom programu.

Sudije koje će odlučiti ko će predstavljati Srbiju na istočno evropskom finalu Red Bull BC One, koje se održava u Bakuu, Azerbejdžan, biće Valo (Austrija), Lux De Lux (Hrvatska) i Justice (BiH).

Editors choice