Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

3 u 1: Britanski šarm, Vudi Alen i pisma

3 u 1: Britanski šarm, Vudi Alen i pisma

“Songs About Jane”, Maroon 5

Zbog ovog albuma svaki dan u nedelji ima zvuk pesme “Sunday Morning”. Debi album iz 2002. godine, britanskog pop/rok sastava Maroon 5, melem je za sve romantične duše. Najdraže pesme sa albuma: “She Will Be Loved”, “This Love” i gore pomenuta “Sunday Morning” ostaće večna inspiracija za nove blogove o ljubavi, a na tome veliko “hvala” autorima ovog muzičkog albuma, Džesiju Karmajklu (Jesse Carmichael) i Adamu Levinu (Adam Levin).

“Ponoć u Parizu” (Midnight in Paris)

Film u kome se družite sa Hemingvejom, Pikasom i Dalijem za mene je više nego dovoljan razlog da ga pogledam i u svojoj kolekciji filmova stavim na počasno mesto. Autorsko delo Vudija Alena iz prošle godine, slavi umetnost koja nije vidljiva golim okom, lepotu jednog grada i najlepših emocija koje se kriju u svima nama. U filmu pored šarmantnog Ovena Vilsona (Owen Wilson), igraju Rejčel Mekadams (Rachel McAdams) i Marijon Kotijar (Marion Cotillard). Ovenova do sada najbolja uloga u kombinaciji sa magičnom fotografijom francuske prestonice – neprocenjivo.

o polnocy w paryzu woody allen9 3 u 1: Britanski šarm, Vudi Alen i pisma

Marijon i Oven u filmu posvećenom gradu svetlosti

Najl Vilijams “Četiri ljubavna pisma”

Pisac Najl Viljams (Niall Williams) nas uči da je prihvatanje sudbine i sveta oko nas jedini put do istinske sreće. Uz protagoniste dela, život postaje sinonim za veliku uzbudljivu igru punu sitnih mudrosti bez kojih nijedan čovek na svetu nije potpun. Ako želite da ponovo zavolite sebe i svet zbog svega što jeste, ova knjiga je baš za vas.

Picnik collage 3 u 1: Britanski šarm, Vudi Alen i pisma

"S vremena na vreme, uz veliku sreću, naiđemo na knjigu koju prosto gutamo i za koju poželimo da se nikada na završi. Četiri ljubavna pisma snažno i jasno afirmišu magiju, čudotvornost i snagu ljudske ljubavi." Times


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice