Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

3 u 1: “Buđenje”, Il Divo i horor “Hostel”

3 u 1: “Buđenje”, Il Divo i horor “Hostel”

Il Divo – “Ancora”

Il Divo nam je kroz muziku približio romantične melodije i to muškim glasovima. Popularna muzika današnjice je gruba i vulgarna. Kada poželite da se odmorite od toga, italijanska pop-opera je pravo rešenje. Nije važno da li i koliko znate španski ili italijanski, njihovi glasovi su spektakularni i njihova muzika se sluša sa uživanjem.

Antoni de Melo – “Buđenje”

Kada budete pročitali ovu knjigu drastično ćete promeniti neke životne stavove i razmišljanja. Ono što vam je bilo važno, postaće nevažno. Da biste živeli život dostojan ljudskog bića dovoljno je primeniti uputstva, predloge, savete i mudre pouke kojima obiluju De Melove knjige. On tako jednostavno i plastično prilazi svim životnim temama koje nam svakodnevno remete duhovni mir, a samim tim i lepotu življenja. Nudi nam laka rešenja kroz zanimljive i duhovite pričice i primere. Prema njegovom mišljenju jedini problem čoveka je vezivanje i kačenje za druge – što i jeste osnov svih naših jada i muka. Kao i naše iluzije da ne možemo biti srećni bez “ovog i onog”, a jedina istinska sreća je sloboda od zavisnosti, od spoljašnjih okolnosti ili nekoga. Punim plućima diše i najoštrije vidi samo slobodan čovek. Ko uspe da živi u sadašnjosti, radujući se lepoti trenutka neopterećen brigom “šta ako i kad bi…” taj postiže puni smisao postojanja.

Slika1 3 u 1: Buđenje, Il Divo i horor Hostel

Knjiga koja vam poručuje da se probudite i sagledate život drugačije

“Hostel”

Hostel je priča o tri prijatelja koji su se zaputili u Slovačku u potrazi za provodom, lakim ženama i drogom. Dok je zabava na vrhuncu, jedan po jedan počinju da nestaju. Poslednji koji je ostao na slobodi saznaje da su prijatelji, kao i ostali posetioci hostela, kidnapovani i prodati bogatašima radi ekstremnog mučenja. Priča o hostelu zasnovana je isključivo na istinitim događajima i ima zanimljiv koncept. Preporučujemo ljubiteljima dobrih horora.

Slika3 3 u 1: Buđenje, Il Divo i horor Hostel

Sjajan horor zasnovan na istinitim pričama


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Editors choice