Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

3 u 1: “Mali princ”, Daft Punk i “Dve čađave dvocevke”

3 u 1: “Mali princ”, Daft Punk i “Dve čađave dvocevke”

“Homework”, Daft Punk

Daft Punk je kult house muzike. Njihov veliki hit koji datira iz davne 1997. godine “Around the World” čak i danas pravi je delikates u mnogim DJ setovima. Nakon toliko godina klabere obuzima neopisiva sreća kada čuju početni takt pesme ovog francuskog sastava i to je ono što ih čini posebnim. Savršen dan počinje uz buđenje sa ovom, uvek svežom pesmom sa brilijantnog albuma “Homework”.

“Mali Princ”, Antoan de Sent-Egziperi (Antoine de Saint-Exupéry)

Bajka za odrasle i decu koja će vas pri svakom sledećem čitanju uvek naučiti nečemu novom 3 u 1: Mali princ, Daft Punk i Dve čađave dvocevke

Bajka za odrasle i decu koja će vas pri svakom sledećem čitanju uvek naučiti nečem novom

Knjiga koja na specifičan i nežan način opisuje šta su prijateljstvo, ljubav, usamljenost i život uopšte… Posle svakog čitanja budi drugačije emocije i “udari šamar” odraslima. Kao mali je ne razumeš, a kada je pročitaš kao veliki poželiš da si opet mali. Preporuka je pročitati je jednom godišnje, pa razmisliti kako su određene priče na vas uticale ranije, a šta sada osećate kada ih pročitate. Ovo je knjiga koja će vas naterati da vidite lepotu u svakom trenutku, da posmatrate svet iskrenim očima deteta i da uvidite da su velike stvari u životu zapravo jednostavne.

“Dve čađave dvocevke” (Lock, Stock and Two Smoking Barrels)

Film čije ćete fore ponavljati u nedogled dok će se ženska publika topiti na britanski akcenat 3 u 1: Mali princ, Daft Punk i Dve čađave dvocevke

Film čije će fore muškarci ponavljati u nedogled, dok će se ženska publika topiti uz britanski akcenat

Britanski film reditelja Gaja Ričija (Guy Ritchie). U filmu je opisana situacija gde jedan od četiri najbolja prijatelja seda da igra poker sa renomiranim pokerašem i kriminalcem, novcem koji su zajednički skupili. Uprkos činjenici da je izvanredan igrač gubi, jer biva prevaren. Ima rok nedelju dana da donese 100,000 funti i otplati svoj dug kriminalcu, a za svaki dan kašnjenja biće mu odsečen po jedan prst, kada zafali prstiju ubiće ga. Ako volite akciju začinjenu nepredvidivošću, preokretima, krimi planovima, britanskim humorom i sjajnom muzikom za koju su se pobrinuli Džon Mafi (John Muphy) i Dejvid Hjuz (David A. Hughes), ovo ne biste smeli da propustite. Glavnu glumačku ekipu čine Dekster Flečer (Dexter Fletcher), Džejson Fleming (Jason Flemyng), Nik Moran (Nick Moran) i Džejson Stejtam (Jason Statham). Kao takav ovaj film zaslužuje visoko mesto na rang listi najboljih filmskih ostvarenja ikada.


Mia Karamujić je elementarna nepogoda, ali i must have svačijeg života. Voli jak stisak ruke, Daft Punk i Pariz. Ne voli roze boju, nosi fine bele čarape i živi za fajt!

Editors choice