Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

3 znaka u horoskopu koja nose predznak neverstva

3 znaka u horoskopu koja nose predznak neverstva

1/3

Naravno da stvari ne treba shvatiti bukvalno i generalno, jer horoskop je mnogo više od tumačenja nečijeg karaktera prema znaku u kome je rođen. Ali, neke osobine se pretežno pojavljuju kod većine osoba rođenih u određenom znaku, pa se uzimaju kao orijentiri u tumačenju horoskopa. I dok biste možda očekivali da najveći švaleri budu nepostojani i popularni Blizanci, ili samoljubivi i dokazivanju skloni Lavovi, ili strastvene i ljubomorne Škropije, horoskop predznak neverstva stavlja ispred muških znakova muževnog i dominantnog Ovna, uglađene i šarmantne Vage i avanturiste koji voli sve oko sebe – Strelca.

horoskopski znakovi 4 3 znaka u horoskopu koja nose predznak neverstva

Ovan

Ovan je pripadnik vatrenog znaka, temperamentan, preduzimljiv, muževan i dominantan u svakoj prilici, pun samopouzdanja i uvek spreman na akciju. Ako ste čuli da Ovan ima “kratak fitilj” to se ne odnosi samo na njegovu sklonost da eksplodira u besu, ne trepeći glupost i nepravdu ni sekund – on se takođe veoma brzo “zapali” kad ga neka osoba zainteresuje i zanese.

Muškarci rođeni u znaku Ovna važe za strastvene ljubavnike, kojima nije važan samo seks, nego sva ta erotska, ljubavna, čulna energija koju jako osećaju – njih interesuje ljubavna priča, zaplet, romansa, avantura, strast, kompletan doživljaj. Brak nije vrsta odnosa u kome nalaze sebe i dobro se osećaju, jer je upravo suprotan od svega što oni traže u odnosu. Upravo, najčešće veoma loše podnose bračne veze i traže ventil sa strane, gonjeni libidom, koji ih često uvlači u neprilike. Kad osete “leptiriće u stomaku” Ovnovni su odmah spremni na akciju, ma koliko bila rizična. Zaljubiće se i održavati tajnu vezu, a otići će i dalje od toga, ostaviće partnera sa kojim u svim aspektima imaju dobre i prijateljske odnose, zato što će im strast pomutiti pamet. Nova osoba je za njih novi izazov, poslastica na koju se bacaju sa velikim apetitom, odbacujući vrednost duge veze i sve što su u nju uložili.

Editors choice