Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

30 navika žena koje muškarci ne shvataju (1. deo)

30 navika žena koje muškarci ne shvataju (1. deo)

1/2

Žene vole da veruju da mogu savršeno da funkcionišu i bez plana. Ali, istina je da ne mogu. Sve mora da bude organizovano, sređeno, očekivano i isplanirano. I ovo je samo početak njihove nastranosti. Tokom godina, žene su uzgajale i negovale navike koje nastavljaju da se razvijaju. Ovog puta smo naveli nekoliko. Čitajte i čekajte sledeći deo!

1. Odlazak do toaleta u grupicama

“Dajte, o čemu se tu radi, do đavola?” – ono je što svakom muškarcu prođe kroz glavu kada se damice pokupe i krenu zajedno do toaleta. Mi smo, kao i svi ostali, pokušali da dekodiramo ovu žensku naviku, ali još uvek ima misterije oko cele te ženski-toalet sage.

2. Trunka pudera ovde, malo ruža onde, malo sjaja i ovde 

Većina žena nosi mini šminkernice u svojim torbama. Kada idu na zabavu, žene ostave kuću u apsolutnom haosu. Posle 15 minuta vožnje kolima, popravljaju šminku koja se nije ni pokvarila. I baš u ovom trenutku, gledajući je kako se ispočetka macka, muškarci se pitaju zašto?! Zar se nije već pripremala više od sat vremena?!

3. Kikotanje

Sve se žene kikoću. Zapravo, one to obožavaju! Postoji nervozni kikot, uzbuđeni kikot, krijem-tajnu kikot i tako dalje. Žene se više kikoću i smeškaju iz navike, ali ne i bez razloga. A razlog iza toga je retko kada jasan zbunjenim muškarcima.

slika32 30 navika žena koje muškarci ne shvataju (1. deo)

Šta je smešno, o čemu misli?

4. “Dušo, jesam li debela?”

Da budemo iskreni, ovo pitanje je jedno od onih koje žene postavljaju više iz navike nego zbog bilo čega drugog. Da, savesne su po pitanju svoje težine i izgleda, ali u većini slučajeva to pitanje je bačeno muškarcu u lice samo zato što im je u tom trenutku njihova ženska podsvest naredila da je vreme da se pitanje postavi. Dakle, dragi muškarci, sledeći put kada vas pitaju ovo pitanje, postarajte se da joj odgovorite onako kako znate da će joj prijati i onako na šta je navikla – Nisi. Ti si meni uvek seksi. Ne, odlično izgledaš, itd.

5. Kozmetika za lice

Da, muškarci znaju da kozmetički tretmani i kremice daju ženi lepu kožu. Ali ja, recimo, još uvek nisam upoznao muškarca koji je primetio suštinsku razliku izgleda njegove devojke pre i posle tretmana.

6. Proba pet autfita; odluči da kupi novi

Sve žene ovo rade. Pre nego što odu na zabavu, probaju sve što imaju u garderobi, a onda ceremonijalno izjave kako pothitno moraju da odu u kupovinu – jer nemaju šta da obuku. Muškarac koji može da provede celu nedelju u dve majice i dva para pantalona (i da izvede i kancelarijski i party look u oba) ostaće šokiran ovim prizorom. A verovatno i praznih džepova.

Editors choice