Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

4 saveta koja definitivno treba da ignorišeš ukoliko želiš uspešnu karijeru

4 saveta koja definitivno treba da ignorišeš ukoliko želiš uspešnu karijeru

1/3

Da, predvidive smo – ako ne razmišljamo o ljubavi, onda razmišljamo o poslu. I sasvim je tačno da uvek moramo da razmišljamo o nečemu, da planiramo, analiziramo i promišljamo, ali ne radimo mi to uzalud! Mi tačno znamo svoje ciljeve i prioritete i tačno znamo svaki svoj naredni korak. Naša karijera se prosto mora odvijati onako kako smo mi zamislile i to je to. Čoveče, kako li iko može da živi u haosu i neredu i samo pušta da se stvari dese?!

Elem, ako je i tebi (osim ljubavi, naravno) jako bitan i poslovni aspekt, tačnije uspeh tvog posla i karijere, verovatno tu i tamo čuješ ili sama tražiš savete koji te mogu dovesti do vrha za tili čas, ali, budi oprezna! Iako ti se neki saveti čine kao sasvim logični, opravdani i tačni – nisu! Obrati pažnju na ove savete. Sigurno si ih milion puta do sada čula, ali, oni te neće odvesti tamo gde želiš. Ignoriši ih!

“Novac nije važan!”

Da se razumemo – znamo gde živimo. Naravno da je novac važan, a svako ko tvrdi suprotno… Pa, verovatno je rođen pod srećnom zvezdom i ne mora uopšte da brine o ovoj “sitnici”. U suprotnom, naravno da jeste važno koliko zarađuješ, naročito ako voliš i želiš da živiš na određeni način. Ne luksuzno, ali ono, ako želiš cipele – kupićeš ih bez da si trepnula. Ukoliko želiš da putuješ, jedini problem treba da bude kako ćeš i kada da uzmeš odmor, a ne da li ćeš imati dovoljno novca. I to je to. Naravno, nismo materijalisti, novac nije jedina stvar na koju treba da misliš, ali činjenica jeste da olakšava život. Osim toga, ako radiš i trudiš se, zar ne želiš da budeš adekvatno i nagrađena za to?

posao 1 4 saveta koja definitivno treba da ignorišeš ukoliko želiš uspešnu karijeru

Editors choice