5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

5 saveta kako da izabereš savršenu haljinu za proslavu mature + Giveaway

5 saveta kako da izabereš savršenu haljinu za proslavu mature + Giveaway

1/2

Osim što ulaskom u maj mesec iz dana u dan sve više razmišljamo o pripremi za leto i plažu, neke od nas muči još jedna “muka” – matura – bilo da se radi o maloj ili velikoj maturi ili proslavama od deset, dvadeset ili više godina! Sezona “lova” i potrage za savršenom haljinom je zvanično počela! Iako već možda mesecima unazad imaš okvirnu sliku u mislima kako bi želela da izgledaš te večeri, pronalazak te savršene haljine može zapravo oduzeti mnogo više vremena nego što očekuješ.

Zato nemoj ići istim putem kojim idu sve devojke i ne kreći u besomučnu potragu bez da prvo pročitaš naše savete i napraviš strateški plan! Uostalom, u lov se i ide sa nekim planom akcije, zar ne?! Osim toga, ukoliko to učiniš, postoji velika verovatnoća da ćeš tokom maturske proslave izgledati savršeno, originalno i stylish!

Postavi budžet

Okvirno definiši budžet i nemoj kupovati preskupu i nepraktičnu haljinu koju ćeš obući samo jednom. Savršene haljine možeš pronaći i po vrlo pristupačnoj ceni, a što je još bolje od svega, ako napraviš dobar izbor, moći ćeš da je nosiš i u drugim prilikama!

Tako recimo, ukoliko izabereš neki kraći model, a ne dugu toaletu, sigurno ćeš moći da je obučeš kada budeš išla na neko venčanje ili za elegantnije koktel večeri. Ne zaboravi, sve je u stilizovanju!

IMG 4732 Edit 5 saveta kako da izabereš savršenu haljinu za proslavu mature + Giveaway

Predlažemo ovaj model od tila i čipke iz P….S…. fashion.

Vodi računa o materijalu

Neki materijali su zaista nezahvalni kada su haljine u pitanju, poput recimo svile i satena. Ako je slučajno isflekaš – videće se. Ako sedneš kako ne treba, izgužvaće se. Dakle, drži se materijala zbog kojih nećeš morati da vodiš računa o svakom pokretu – treba da se opustiš i lepo provedeš, na kraju krajeva.

Editors choice