Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

50 Cent: Pred rođendan novi album

50 Cent: Pred rođendan novi album

Nedavno se svetskim i domaćim medijima pronela vest o saobraćanoj nesreći popularnog repera Fifti Senta (50 Cent). Nagađalo se da je sve to iscenirano, kako bi reper dobio na prostoru u medijima i popularnosti, na šta je on samo ironično odgovorio da ima sasvim dovoljno novca i slave, i da ne mora da se sudara sa kamionima kako bi bio bogatiji.

50 cent sLIKA 1 50 Cent: Pred rođendan novi album

Novi album nakon skoro tri godine

Ali, sve što je ružno uvek dočeka svoj kraj i srećan početak, tako da se sada novinari zabavljaju informacijom o izlasku novog albuma i singla ovog, pomalo kontraverznog, repera. Njegovi fanovi posle perioda iščekivanja novih Fifitijevih “hitčina” mogu da počnu da se raduju, zvanično je potvrđeno da je njegov novi album koji nosi naziv “Street King Immortal” (Ulični kralj je besmrtan) pušten. Na svom twitter nalogu reper je napisao: “Moj rođendan je 6. jula, pa mi je to i jedan veoma drag datum.” Sebi nije mogao da pokloni  lepši poklon od novog albuma, nakon tri godine od izlaska poslednjeg.

Od 2009. godine svoju publiku Fifti Sent nije počastio novim albumom, njegova karijera bila je u blagom zatišju, iako su njegovi albumi prodavani u gotovo milionskim tiražima.


Jelena Pavlović je student IV godine na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, online novinar, pisac u okviru Narodne biblioteke Srbije – savremenih pisaca, autor romana “Tajne robotovog mozga” i istinski opsednuta igrom reči, inspiracije i misterije ljudske duše. Priroda, samoća, život, ljubav, životinje, knjiga su punjači za baterije inspiracije.

Editors choice