5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

6 malih strategija za prevazilaženje malih kriza identiteta

6 malih strategija za prevazilaženje malih kriza identiteta

1/2

Iako zvuči kao nešto za šta bi vam svaki neuropsihijatar prepisao neke pilule, kriza identiteta je normalna, razvojna pojava u raznim životnim razdobljima. Ako ste već do guše u depresiji, verovatno se nećete izvući bez pilula, ali ako samo osećate nemir i potrebu za promenom, stalno se preispitujete i osećate poriv da pronađete sebe u nekim novim iskustvima, onda su vam potrebne male strategije za male promene, koje će vam pružiti podršku u identifikovanju sebe na dubljem nivou i u široj perspektivi.

Ustanovite nove navike – ne treba vam ništa revolucionarnije od jutarnje gimnastike ili neuključivanja televizora čim uđete u kuću. Uvedite vreme za čaj, promenite mesto na kome najčešće sedite, a umesto radija pustite neku meditativnu muziku. Umesto da stalno budete onlajn, dok zapravo radite nešto drugo i isključite se i isključite ometanje. Umesto čitanja statusa i komentara na Facebook-u, uz jutarnju kafu, čitajte neku knjigu.

meditativna muzika 6 malih strategija za prevazilaženje malih kriza identiteta

Pronađite vreme za prirodu – ako vam je do sada izlet bio jedini model odlaska u prirodu, sat koji ćete provesti sami u nekom parku, šetnji pored reke ili bilo gde u prirodi, biće za vas otkriće. Šta radi neko ko ide sam u prirodu? Gleda, sluša, diše, miriše, sunča se, kisne, pušta da ga produva vetar i uživa u svemu tome. Može li se tako provesti čitav sat? O, može i čitav dan, samo kad otkrijete koliko je oslobađajuće.

Promenite frizuru – žene obično to prvo urade, kad imaju potrebu za promenom. I to je dobar instikt. Nanesite znake promene na sebe, spolja, jer ti znaci će pronaći svoje saglasje sa onim iznutra. Uvek ste se pitale kako bi vam stajala kratka kosa? Samo napred. Čak i ako budete razočarane, nov imidž će vam dobro činiti.

Editors choice