Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Aaron O’Connell – maneken slomljenog srca

Aaron O’Connell – maneken slomljenog srca

Američki maneken i glumac odavno je postao miljenik ženske publike – što zbog zavidne pozadine, što zbog imidža dobrog momka. Radio je sa svim poznatim modnim fotografima, a odlučio je da se oproba i u glumi, mada mu ni muzika nije strana. Od nedavno nas na YouTube-u oduševljava pevačkim sposobnostima, i time dokazuje da pored savršene figure ima još mnogo čime da se pohvali. Sedite, pogledajte, odslušajte i istopite se, pa ćete ze uveriti zašto devojke balave za njim a momci bi da budu kao on!

1. Aaron O’Connell – maneken slomljenog srca

Lep i zgodan, amerikanac je sa razlogom uspešan u svetu modelinga

Godina i mesto rođenja:  1984. godine, Dayton, Ohio, Sjedinjene Američke Države

Karakteristike: oči – braon; kosa – tamnosmeđa; visina – 188cm

Prepoznatljivi po: oči, usne, telo

Editorijali: “V Man”, “GQ”, “Vogue Germany”, “Vogue Paris”, “L’Uomo Vogue”, “Arena Homme”, “New York Times Online”, “Out Magazine”, “Vogue Hommes International”

KampanjeHanes, Lucky Jeans, Abercrombie&Fitch, Gilly Hicks, Ruehl, Ralph Lauren, Champion, Jockey

2210 Aaron O’Connell – maneken slomljenog srca

U dosadašnjoj karijeri uradio je na desetine modni editorijala i reklamnih kampanja

Zanimljivosti:

Iako je rođen u Dejtonu, u Ohaju, zapravo je odrastao u Karmelu, u Indijani sa tri sestre.

Posle završene katoličke srednje škole, počinje da pohađa Univerzitet Purdue na odseku zdravlja i fitnesa, gde kasnije i diplomira.

Počinje da se bavi modelingom još na koledžu, ali vrtoglavi uspeh dolazi tek posle diplomiranja, kada kreće da radi naslovnice i editorijale, ali i brendove poput Abercrombie&Fitch i Ralph Lauren.

Kaže da mu je najteže palo odvajanje od porodice, prijatelja i ušuškanog malog mesta kako bi se oprobao u do tada nepoznatom svetu modelinga.

3. Aaron O’Connell – maneken slomljenog srca

Najteže mu je bilo da radi karijere napusti mesto u kojem je odrastao

Samonicijativno je otišao u modnu agenciju Ford, čak i bez portofolija, ali je na sreću potpisao ugovor, i to jedini tog dana.

Lepotu vidi u divnom danu, lepoj fotografiji i pesmi. Ona ga podseća na sreću i Boga, koji je život učinio ovako neverovatnim.

Kaže da ga na zemlji drže disciplina i prave vrednosti. Zacrtan cilj i porodica ga održavaju normalnim u teškoj industriji, kakva je modna.

Za sebe tvrdi da je saosećajan i strastven.

4.1 Aaron O’Connell – maneken slomljenog srca

Smatra sebe skromnim i izuzetno požrtvovanim

Aaron je glumac, ali i izuzetno muzikalan, što je i dokazao kada je početkom godine otvorio nalog na YouTube-u, gde postavlja sopstvene muzičke obrade na gitari i klavijaturi u intimnoj atmosferi. Omiljena pesma mu je “Dreamin’ Of You” od Celine Dion.

Nagađalo se da je bio u vezi sa mladom glumicom AnaLin MekKord (AnnaLynn McCord), zvezdom tinejdžerske serije “90210”.

5.1 Aaron O’Connell – maneken slomljenog srca

U vezi sa mladom AnaLin sreća je kratko trajala

Što se tiče njegove navodne nesreće u ljubavi, nedavno je za jedan magazin izjavio: “Odrastao sam u prilično konzervativnoj sredini, gde sam imao ogromno poverenje u ljude oko sebe. Zato su me nedavne loše veze ostavile emotivno iscrpljenog. Zaljubio sam se u devojku koja je model za Victoria’s Secret. Bila je slatka i šarmantna ali sam onda saznao se pored mene viđa sa još četiri momka. E to je bio smor! Sledeća devojka u koju sam se zaljubio bila je glumica (pogađam, AnaLin?), koja mi je posle zajedničkog snimanja poslala SMS, i tako smo počeli da izlazimo… Sve je bilo u redu dok nisam video slike paparaca na kojima izlazi iz hotela posle noći provedene sa jednim glumcem. Kako sam samo mogao da budem toliko naivan? Ali odlučio sam da naučim nešto iz svega ovoga . Ja sam dobar momak , a ne neki ‘igrač’, i želim da sa devojkom delim sve. Kada sam nedavno bio u poseti roditeljima, video sam kako se moj otac vraća da poljubi moju mamu, a onda se nasmešio i rekao: “Želim da o ovome razmišljaš ceo dan”. E to je ljubav kakvu želim.”

6. Aaron O’Connell – maneken slomljenog srca

Kao i u poslu i u ljubavi je strastven

Pa Arone, ukoliko i dalje tragaš za  ljubavlju svoga života, ja sam slobodna, tako da apsolutno nema potrebe da se ustručavaš da od redakcije tražiš moj broj!


Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Editors choice