Slično mnogim muzičarima, kao što je, na primer, Džastin Timberlejk (Justin Timberlake), koji nas je kao glumac sasvim prijatno iznenadio u ostvarenju “Društvena mreža” (Social Network), i frontmen grupe Maroon 5, Adam Levin (Adam Levine), svoju sreću okušaće na velikom platnu kao kolega glumice Kire Najtli (Keira Knightley). Film “Can a Song Save Your Life?” svoju premijeru doživeće 2013. godine.

01. AL2 Adam Levine na velikom platnu

Adam Levin dobio je ulogu i u drugoj sezoni serije “Američka horor priča”

Zavodnik sa muzičke scene, koji ne krije da su mu žene i seks među najbitnijim stvarima u životu, u filmu “Can a Song Save Your Life?” igraće momka, muzičara, Kire Najtli.

U iščekivanju Adamovog gostovanja u našim bioskopima ocenite njegov glumački talenat u spotu za pesmu “Payphone”, snimljenom u formi mini akcionog filma:


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice