Adidas je otkrio novu kombinaciju boja D Rose 3.5 patika sa potpisom Derika Rouza (Derrick Rose), koje je ekskluzivno za superzvezdu Čikago Bulsa dizajnirao popularni modni kreator Džeremi Skot (Jeremy Scott).

“Ne mogu dovoljno da zahvalim Džeremiju za dizajn ovih patika”, izjavio je Rouz, i dodao: “Obožavam ove patike, jer su potpuno ‘lude’ i to što je Džeremi Skot odvojio vreme da ih kreira za mene. Zadovoljstvo mi je što sam imao priliku da se sretnem sa Džeremijem i bilo mi je zabavno da čujem kako dolazi do nekih od svojih kreacija.”

D Rose 3.5 x Jeremy Scott 1 1 Adidas: Džeremi Skot dizajnirao patike za Derika Rouza

Adidas je otkrio novu kombinaciju boja D Rose 3.5 patika sa potpisom Derika Rouza

Derik i Džeremi su se sreli u Los Anđelesu 27. juna, i tom prilikom Džeremi je Deriku poklonio prvi par patika iz limitirane serije.

“Zaista sam želeo da stopim svoj i Derikov svet u jedan”, objašnjava Džeremi Skot. “Koristio sam njegove patike kao slikarsko platno i stvorio zanimljive anđele koji su dominantan motiv na ovim patikama.”

Gornji deo patika napravljen je od čiste bele i sjajne sintetičke kože sa detaljnim printom anđelčića u različitim pozama i sa različitim predmetima u rukama. Na spoljašnjem delu jezika patika nalazi se D Rose logo u crnoj boji, dok je logo Džeremija Skota smešten na pozadini jezika i na unutrašnjoj postavi.

Derik Rouz će u okviru Adidas turneje 8. jula posetiti Beograd, i ispred Ušće šoping centra u okviru D ROSE eventa družiće se sa svojim fanovima.

Editors choice