Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Adrenalinska avantura ovog leta na Kopaoniku

Adrenalinska avantura ovog leta na Kopaoniku

Promocijom aktivnog odmora simbolično je otvorena letnja turistička sezona na Kopaoniku. Tokom trodnevnog programa Kopaonik Open Summer Tour, u organizaciji “MK Mountain Resorta”, posetioci su imali priliku da upoznaju predele Nacionalnog parka kroz razne aktivnosti i sadržaje koji su sastavni deo letnje turističke ponude Kopaonika.

“Više nego ikad, nakon tri godine intenzivnog ulaganja i rada na poboljšanju kvaliteta letnje ponude, pripremili smo pakete namenjene podjednako ljubiteljima adrenalinskih avantura kao i onima koji žele potpuno opuštanje”, izjavio je Nikola Avram, generalni direktor “MK Mountain Resorta”, dodajući da je broj noćenja višestruko povećan u poslednje četiri godine. “Ovog leta očekujemo do 50,000 noćenja, što je još daleko od velikog potencijala ove planine. Nastavićemo da promovišemo Kopaonik kao brend destinaciju Srbije i to ne samo za zimski već i letnji turizam.”

Rafting Ibrom 1 Adrenalinska avantura ovog leta na Kopaoniku

Otvorena letnja turistička sezona na Kopaoniku

Ljubitelji ekstremnih sportova mogu probati tandem let parglajdingom ili uživati u neponovljivoj avanturi na raftingu Ibrom. Takođe, u ponudi je po prvi put i kanjoning, avanturistička aktivnost koja podrazumeva prolazak kroz kanjon Barske reke na Ravnom Kopaoniku, kao i nekoliko adrenalinskih alpinističkih aktivnosti. Sa druge strane, oni koji žele potpuno opuštanje mogu da uživaju u panoramskoj vožnji žičarom, branju borovnica ili u šetnjama po prelepim predelima suncem okupanog Kopaonika. Sastavni deo letnje ponude su i planinski biciklizam, jahanje konja, streličarstvo, vožnja CanAm ATV vozilima, vožnja kartovima, tjubing, bob na šinama, dečji zabavni park, avantura park i još mnogo toga.

Rafting Ibrom 2 Adrenalinska avantura ovog leta na Kopaoniku

Uživaćete u neponovljivoj avanturi na raftingu Ibrom

Jedan od najvećih potencijala za privlačenje turista je novoizgrađeni Bike park koji je prošle godine otvoren na Kopaoniku. Bike park ima ukupnu dužinu staza od pet kilometara, izgrađen je po standardima EU i Kanade i raspolaže sa tri staze: laka, srednje zahtevna i zahtevna. Širina staza varira od 60 do 120 cm, a na pojedinim deonicama su zemljani talasi, zavoji, drveni mostovi, skokovi i prepreke.

Nakon aktivnog dana prepunog adrenalina, gosti “MK Mountain Resorta” se mogu prepustiti nezamenljivom opuštanju u sadržajima spa & wellness centra.

U letnjem periodu cene smeštaja na Kopaoniku su u proseku niže i do 50 odsto u odnosu na zimski period. Noćenje na bazi polupansiona u hotelu “Grand” iznosi od 48 evra po osobi, u hotelu “Angella” od 42 evra po osobi, dok je cena na bazi najma apartmana u “Apartmanima Konaci” 15,5 evra po osobi, po noći. Uz to, tokom celog letnjeg perioda aktuelni su popusti i do 28 odsto.

Editors choice