Petnaesti studijski album grupe Aerosmith pod nazivom “Music From Another Dimension” pojaviće se 27. avgusta, a članovi benda su najavili kombinaciju novog zvuka i stare energije. Tog dana će se pojaviti na evropskom tržištu, a dan kasnije na tržištu Kanade i SAD. Pre pojave albuma, biće objavljen singl “Legendary Child” za koji se trenutno snima spot.

foto52 Aerosmith: Novi album na leto

Novi album na pomolu

U vezi sa novim albumom gitarista Džo Peri (Joe Perry) je izjavio da će zvučati moderno i neće ličiti na ranije albume. Želeli su moderan zvuk, ali da sačuvaju staru energiju, jer će jedino tako album imati njihov lični pečat. Gitarista je takođe najavio i promotivnu turneju krajem leta po Severnoj Americi.

Pesmu “Legendary Child” premijerno su izveli u emisiji “American Idol” 24. maja, a dok spot ne bude gotov, poslušajte studijsku verziju:


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice