Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Afrodizijaci nisu seksi

Afrodizijaci nisu seksi

02 Afrodizijaci nisu seksi

Dragi dnevniče,

Nema veće budalaštine od uvreženog verovanja u afrodizijake. Iako po samoj definiciji afrodizijak jeste nešto što stimuliše ljude na seks, većina u narodu smatra da je afrodizijak hrana, ili eventualno neko piće ljubičaste boje koje se puši dok ga prinosiš ustima.
Evo recimo, veruje se da je badem afrodizijak. Badem je grickalica, koštunjavi plod, kojeg možeš da pojedeš i pet kila za jedno popodne, a da ono ne učiniti da ti se “alatka” učvrsti sama od sebe.

Međutim, ako vidiš komšinicu prekoputa kako pere prozore i u nekom trenutku joj ispadne sisa kroz majicu, eto momentalne erekcije od kojeg mozak gubi kiseonik, bez da si pojeo i jedan jedini badem u životu. Ako si naravno strejt, normalan i iole potentan.

Za lažnu sliku o afrodizijacima, pored primitivnih verovanja, su naravno krive žene i njihovi glupi ženski magazini i još gluplji Kozmo saveti u njima. Ti saveti otprilike izgledaju ovako: “Napravite mu romantičnu večeru, ali pre nego iznesete pečeno pile na astal poslužite ga mušmulama. Još od davnina mušmule su poznate kao jak afrodizijak, naročito u narodima koji su bili poznati po svom jakom kultu seksualnosti poput Mesopotamaca i Feničana. Mušmula jako utiče na lučenje kurcosterona i stvara osećaj da bi vaš muškarac hteo da jebe i četnika u šupalj zub i bla bla bla…” – obično se na toj strani u magazinu reklamira Florida Bel i njihovo novo pakovanje suvih mušmula.

Prosto da se čovek zapita, da li je osoba koja napiše tako nešto bezobrazna ili nenormalna i svakako se dovede u pitanje učestalost seksualnih odnosa kod iste. Savet o afrodizijaku mora doneti konkretno i efikasno rešenje, a ne tamo neku skribomansku baljezgariju ili PR tekst seksualno frustriane čokoladožderke.

Pravi afrodizijački savet bi trebalo da glasi ovako: “Napravite mu romantičnu večeru, ali pre nego što iznesete pile na astal, u sobu uvedite svoju golu drugaricu koja je najbolja riba koju poznajete i počnite da se ljubite sa njom kao da snimate pornić. Još od davnina je poznato da su dve žene koje se privatavaju i obljubljuju najbolji afrodizijak za normalnog i potentnog muškarca. Seks između dve žene deluje direktno na krvotok prisutnog muškarca, koji svu snagu iz mozga automatski prebacuje u prepone, i bla bla bla . .”

I da ne bih i ja, moj dnevniče, mantrao sa bademima, ginsengom, šparglama i rogovima nosoroga, ukazaću ti na nekoliko pravih afrodizijaka.

Recimo, flaša vina je odličan afrodizijak ako žena, da parafraziram “oće da bude nagnana, ali da nema penetracije”. Posle pola litre vina, žena zaboravi drugi deo izreke, i ti na miru možeš da radiš, ono šta si naumio još od kada si prvi put lajkovao neki njen glup status na fejsu.

Isto tako, ako žena ima problem sa time da odabrani muški primerak iz nekog opravdanog razloga neće da opšti sa njom, jednom Lav “raketom” od dve litre može da stimuliše njegove prepone na uštrb vida.

Tu su još i afrodizijaci poput, lezbo pornića, kataloga donjeg veša, džipa, Beer Festa, Exita, Guče, rejv partija. Zatim afrodizijak Mis mokre majice, Radodajka, ima sliku kako se ljubi sa drugaricom, a za žene nabildovan i glup, slavna ličnost, nikad nije prevario devojku i slično.

Postoje i malo kompleksniji afrodizijaci, poput “tuđe žene”, “medicinske sestre”, “tek napupele seljančice koja je upravo pristigla iz rodnog Gornjeg Pičkovca u veliki grad da studira” i slično. Ili za žene afrodizijaci tipa “šefa na poslu koji je nesrećan u braku”, “čistog vodoinstalatera”, “pisca koji mrzi žene, jer ih prokleto dobro razume” ili “zgodnog neznanca u vozu”.

Ništa špargle, ginseng, trljanje mirisnim uljima, nosorogov rog, priča o Afroditi i slična nonsensarija.

Dakle, moj dnevniče, mani se ždranja i ispijanja raznih napitaka, kozmo saveta i ženskih časopisa, od toga se nećeš mnogo omastiti, nego torentuju neku pornjavu, spremi flašu vina i zovi komad da “gledate filmove”. To je trenutno najjadniji ali najupotrebljavaniji poziv na “heftanje”, što bi rekli neki tvoji fanovi.

Preuzeto iz: “Besmislenog dnevnika jednog H8-era”


Amitz Dulniker u zvezdanom nebu vidi šta ste sve sakrili od sebe i drugih. Zna šta želite, mislite i volite. Zna sve: da ste nesrećni, nesigurni, perverzni i neodlučni. Ako budete dobri, neće to podeliti sa drugima. Amitz je takođe i autor“Besmislenog dnevnika jednog H8-era”.

Editors choice