Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Agyness Deyn

Agyness Deyn

AgynessDeynAlberEbaz Agyness Deyn

Ona je tri u jedan: manekenka, glumica i pevačica. Agines Dejn je “lice i telo” poznatih brendova kao što su Barberi (Burberry), Đorđo Armani (Giorgio Armani) i Galiano (Galliano), čak ima i tašnicu nazvanu po sebi – Mulberry’s Putty-colored Agyness bag. Njeno umetničko ime skovao je prijatelj njene majke, numerolog, na način koji će najbolje doprineti usponu njene karijere. Pre njega, zvali su je Laura Holins (Laura Hollins). Počela je svoj radni vek već sa 13 godina u restoranu brze hrane, ali je ekstravagantni dečački izgled gajila i tada. Kratka kosa, a kasnije i potpuno ćelava glava, obeležili su njene tinejdžerske dane. Otkrivena je u šetnji Londonom sa najboljim prijateljem i vršnjakom, dvadesetsedmogodišnjim modnim kreatorom Henrijem Holandom (Henry Holland). 2007. godine našla se na naslovnoj strani američkog “Vogue”-a, a 2008. godine na naslovnici “Time” magazina. Skinula je sa trona Kejt Mos (Kate Moss), do tada najglamurozniju modnu ikonu, a japanska kompanija Shiseido zamenila je svoj zaštitni znak, Anđelinu Džoli (Angelina Jolie), za dečačku nevinost Agines Dejn. Pošto je u svojoj manekenskoj karijeri naišla na kamen spoticanja na reviji Naomi Kembel (Naomi Campbell), odlučila je da se oproba i kao pevačica, a kasnije i kao glumica.

agyness deyn 2 Agyness Deyn

Kao oprobala se u singlu “Who” njujorškog benda Five O’clock heroes. Pesma je dobila lošu ocenu od popularnog britanskog magazina “NME” i ostala 109. na listi. Glumačka karijera lepoj Agy išla je malo bolje od pevačke. Dok su za pevanje mnogi magazini pitali zašto još jedna u moru manekenki misli da treba da postane pevačica, za glumu su stizale mnogo pozitivnije kritike. ‘Vanity Fair” je čak otišao toliko daleko da Agines nazove sledećom Fej Danavej (Faye Dunaway).

agyness deyn moussy ad 01 Agyness Deyn

Iako nije uspela da i sama postane pevačica, Agines se potrudila da ostane u svetu muzike, ako ne zahvaljujući sopstvenom talentu, onda zahvaljujući talentu poznatih pevača sa kojima se zabavlja. Među njima su Džoš Hubard (Josh Hubbard) iz engleskog rok benda The Paddingtons, Albert Hamond Junior (Albert Hammond Jr.) iz njujorškog benda The Strokes, Majls Kejn (Miles Kane) iz The Last Shadow Puppets i Aleks Grinvald (Alex Greenwald) iz kalifornijskog benda Phantom Planet. Međutim, izgleda da će gospođica Dejn, kao što je zamenila svoju karijeru, zameniti i profesiju svoje jače polovine. Otkad je ušla u glumačke vode, priča se da je viđena kako razmenjuje nežnosti sa poznatim i slobodnim glumcem Kolinom Farelom (Collin Farrell). Nadajmo se, za Kolinovo dobro, da Agy više neće menjati karijeru.

agyness deyn Agyness Deyn
Sandra Stefanović je devojka sa vrelog asfalta, ali hladne glave, bez dlake na jeziku i totalno nema vremena za gubljenje!

Editors choice