Leto je tu, a kao što i same znamo, svake godine vraća nam se jedan trend koji decenijama nije propustio svoj red u modnom ciklusu – mornarski stil. Teget bele prugice su tradicionalno vezivane za more, sunce, eleganciju, svežinu. Naš predlog su upravo ove boje u kombinaciji sa crvenom ili zlatnom koje celoj priči daju dozu otmenosti.  To, naravno, ne znači da treba da se obučete u prugasto od glave do pete da bi vaša pojava bila u mornarskom stilu već da dodate neke detalje koji će na to asocirati. Pogledajte nekoliko kombinacija i detalja u kojima ćete sigurno izgledati kao prava mornarska dama.

516 Ahoy, there, sailor! tn 8 Ahoy, there, sailor!

Kaiš koji podseća na konopac sa broda ili niz zlatnih narukvica su odlični detalji, a ako želite da budete prava dama sa lađe nosite detalje u obliku sidra ili kormila.

613 Ahoy, there, sailor! 710 Ahoy, there, sailor! 98 Ahoy, there, sailor! 87 Ahoy, there, sailor!
Marijana Katić je studentkinja novinarstva. Uvek nasmejana i spremna na nove izazove. Zaljubljenik u modu,shopping,putovanja, tehnologiju i poeziju Mike Antića. Pozitivna energija, red, rad i organizacija pokreću njen svet i čine svaki dan posebnim. Omiljeni citat: “If you never try,then you’ll never know!”

Editors choice