Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

AIESEC: Istraži svet izvan svojih granica, zakorači u novo iskustvo

AIESEC: Istraži svet izvan svojih granica, zakorači u novo iskustvo

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 2,100 univerziteta u 111 zemalja sa preko 60,000 članova, AIESEC je prepoznat od strane Ujedinjenih nacija kao najveća studentska organizacija na svetu.

AIESEC AIESEC: Istraži svet izvan svojih granica, zakorači u novo iskustvo

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale

Program internacionalnih razmena

AIESEC-ov Program internacionalnih razmena daje studentima mogućnost da dobiju znanje, razviju svoje veštine i liderske sposobnosti kroz internacionalno volontersko iskustvo. Na ovom programu mogu da učestvuju svi studenti, bez obzira na to na kom fakultetu studiraju i na kojoj su godini studija, a program je otvoren i za svršene studente čije se studiranje završilo pre manje od 2 godine. Studenti imaju priliku da rade u kompanijama, nevladinim organizacijama, na univerzitetu kao i u samom AIESEC-u, u oblastima koje se odnose na probleme razvoja društva.

“Make It Possible”

Projekat AIESEC-a koji je trenutno aktuelan, “Make It Possible”, iniciran je s ciljem da se predstave mogućnosti odlaska na praksu u inostranstvo. U njegovoj organizaciji, pored naše zemlje, učestvuju Portugalija, Grčka, Italija, Bugarska i Poljska. Podučavanjem i razmenom ideja na temu Milenijumskih ciljeva donetih od strane Ujedinjenih nacija 2001. godine, AIESEC teži da pozitivno deluje na omladinu i podstakne je da bude pokretač promena na globalnom nivou.

Nudimo i mogućnost prakse u kompanijama koje su partneri AIESEC-a, a koje imaju za cilj da kroz praksu studenata završnih godina studija unaprede poslovanja svojih firmi. Student ima priliku da radi u oblastima koje se odnose na menadžment, informacione tehnologije, inženjerstvo, prirodne nauke i mogućnost da dobije vredno iskustvo za dalji nastavak karijere. Svi zainteresovani studenti više informacija, kao i online formular za prijavljivanje, mogu naći na ovoj adresi.

Editors choice