Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Style inspo: Kako da izdominiraš noseći athleisure trend

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

AIESEC: Stručne prakse

AIESEC: Stručne prakse

Studentska organizacija AIESEC tokom čitave godine omogućava odlazak na stručne prakse u kompanije i organizacije u inostranstvu. Praksa podrazumeva od dva meseca do 12 meseci intenzivnog sticanja praktičnog iskustva u velikom broju oblasti, poput ekonomije, marketinga, projektnog menadžmenta, finansija, odnosa sa javnošću, ljudskih resursa, informacionih tehnologija, predavanja stranog jezika, socijalnog rada i mnogih drugih. Sve stručne prakse su plaćene.

Učestvovanje na AIESEC programu stručnih praksi omogućava veliki napredak kako na profesionalnom, tako i na ličnom nivou. Radom na ostvarivanju ciljeva određene kompanije ili organizacije i prolaskom kroz konkretne situacije, stiču se znanja i veštine koje će studentu biti neophodne na budućem poslu. Pored toga, nakon uspešno realizovane prakse, student zbog svojih novostečenih kompetencija postaje mnogo bolji kandidat za posao.

Na praksu mogu otići studenti završnih godina svih obrazovnih profila, kao i postdiplomci ne stariji od 29 godina. Svi studenti koji žele da apliciraju moraju tečno da znaju engleski jezik, da imaju najmanje šest meseci relevantnog iskustva, kao i da budu motivisani da uče i rade u multikulturalnom okruženju, gde će dobiti mogućnost da se upoznaju sa kulturom, običajima i tradicijom zemlje u kojoj rade, ali i da donesu dobre primere, metode i inicijative nazad u svoju zemlju.

Za prijavu i dodatne informacije, posetite sajt.

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere u 110 zemalja sveta, radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Mladim ljudima se pruža mogućnost da se uključe u globalni program razmene i da kroz inovativan proces razvoja steknu izuzetno lidersko i praktično iskustvo.

Editors choice