Akcija na Wannabe Shopu: Dizajnerski petak

Akcija na Wannabe Shopu: Dizajnerski petak

Wannabe Magazine pokreće akciju na Wannabe Shopu. Svakog petka će se po posebnim cenama prodavati modni komadi najpoznatijih domaćih dizajnera.

U saradnji sa dizajnerima koji su se odazvali našoj akciji, svakog petka ćemo vam predstaviti po tri dizajnera, dok će svako od njih na Wannabe Shopu ponuditi po tri svoja modela po akcijskim cenama.

U petak 19. septembra na Wannabe Shop-u će svi biti u prilici da kupuju dizajnerske komade Sande Ristovski, Tijane Žunić i Jelene Kalinić po posebnim cenama. Modeli ostaju na shopu mesec dana.

Tijana Žunić je mlada dizajnerka čiji modeli poslednjih godina postaju sve neizostavniji must have svih onih devojaka koje žele ekskluzivnu i modernu haljinu koja je urađena baš po njihovoj meri. Tijana Žunić je modna urednica Wannabe Magazine,koja je sa oduševljenjem prihvatila ovu akcju i tom prilikom rekla: “Ovo je super stvar, nadam se da će se devojkama dopasti moji modeli i da će u njima osetiti moju posvećenost, energiju i entuzijazam”.

Tijana Žunić Akcija na Wannabe Shopu: Dizajnerski petak

Sanda Ristovski je diplomirani slikar, dizajner i nosilac brenda Sunny fashion, koji sve više zaokuplja pažnju mladih devojaka koje svojom odećom žele da se istaknu i budu drugačije. Uvek alternativna, nasmejana i profesionlana Sanda Ristovski se rado odazvala našoj akciji i odlučila da vam ponudi tri svoja komada na koja je posebno ponosna.

Sunny fashion Akcija na Wannabe Shopu: Dizajnerski petak

Jelena Kalinić je nekadašnji model, beograđanka i dizajner Lavani Couture brenda. Jelenine haljine, kožne jakne, suknje,  postaju sve popularnije i omiljenije među poslovnim ženama i devojkama koje žele moderan i kvalitetan komad, baš po njihovoj meri i zamisli.

Lavani Couture Akcija na Wannabe Shopu: Dizajnerski petak