U petak 10.oktobra na Wannabe shopu ćete biti u prilici da kupujete dizajnerske modne komade domaćih kreatora po akcijskim cenama.

Ove nedelje će vam se predstaviti Sonja Krstić-jedan od osnivača autorkog projekta Fundus, FABRIQUE modni atelje i KORFF Fashion.

Sonja Krstić, modni dizajner, u okviru kreativnog koncepta Fundus promoviše originalni modni stil kojim provejava duh prošlosti, neguje standarde odevanja prethodnih epoha, ali ih oživljava, modernizuje i prilagođava aktuelnom modnom trendu. Fundus, Čumoćevo sokače 34a, Belgrade design district.

FUNDUS Akcijske cene na Wannabe shopu: Dizajnerski petak

Atelje FUNDUS

FABRIQUE modni atelje je malo ušuškano modno carstvo smešteno u mirnom delu centra grada u kome možete pronaći savršene haljine koje govore umesto i u kojima se na jedinstveni način susreću provokativna elegancija i romantična nota francuske čipke. Uz naglasak na ženstevenost i najfinijim materijalima, ono što onaj modni atelje izdvaja od ostalih je specifican koncpet koji nudi i mogućnost da u saradnji sa kreativnim timom, a na čelu sa Milenom Zveržhanovski, osmislite haljinu kombinujući modele, materijale i boje.

Fabrique Akcijske cene na Wannabe shopu: Dizajnerski petak

FABRIQUE modni atelje

KORFF Fashion brend je namenjen devojkama koje su hrabre, elegantne i urbane. Kolekcija i modeli KORFF Fashiona su izrađeni od najfinijih materijala kao što su skupocena svile i čipke, a elegantni kristali koji su rasuti po haljinama čine svaku odevnu kombinaciju dobitnom, a svaku devojku koja ih ponese princezom.

Korff fashion1 Akcijske cene na Wannabe shopu: Dizajnerski petak

KORFF modni atelje

 

Editors choice