5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Ako je primetite, javite

Ako je primetite, javite

Visoka i vitka, maštovito tanane građe, sa oblinama koje završavaju u posmatračevoj glavi. Izduženo, koščato lice i kapriciozne jamice na obrazima. Providni ten znači uvek isto: namerno nenašminkana kako bi joj glatka koža zračila prirodni sjaj. Duga svetla kosa, peglano ravna, ali bez frizerskih intervencija. Pogled koji putuje odozgo nadole otkriva još tragova o izmiksovanom, dalekom poreklu. Visoko, zaobljeno čelo; pune senzualne usne.

Kestenaste krupne oči sa pogledom koji je siguran u sebe. Duge i guste trepavice mu daju jačinu i momentalno znaš da nije preporučljivo da im se približiš bez znaka, bez poziva. A ona nije namiguša i takvog znaka nema.

Komotno utegnuta u surovo isprane farmerke: gore plitke i tesne, a nadole se lagano šire. Starinske levis-zvoncare koje nije nosila na hipijevski, već na meksikanski način. Možda je taj utisak opuštajuće vreline dolazio zbog njenog oficirskog hoda; ili zbog džokejske guze, okrugle kao majušno sunce.

Vretenasti torzo joj bira majice sa neobičnim printovima, obično bez rukava. Na nekima od njih piše milk, sa iskrivljenom muzičkom notom kao misterioznom ilustracijom. Liči na reklamu za kukuruzne pahuljice obogaćene vitaminima i gvožđem.

Posebni miljenik je crna, do ispod rebara uska majica sa reljefnim belim slovima.

Ljupkost i neuhvatljivost njenih malenih i čvrstih dojki, ni kruškolikih ni okruglih, još više naglašava standardno tesna, plišana “kameleon” bluza sa kimono rukavima, koja menja boje pod različitim uglovima svetlosti: kao pustinjsko kamenje u rani suton, kada otpočne propadajući, usporeni zalazak sunca.

600doc2 Ako je primetite, javite

Ljupkost i neuhvatljivost njenih malenih i čvrstih dojki

Za nenametljivo pokrivanje bradavica i opušteno disanje kroz grudnjak, perfektno može da posluži bela košulja sa prugama boje kajsije, smišljeno kratka tako da tek dodiruje debeli kožni kaiš na farmerkama. Nosi je zakopčanu do grla, a njen ravni stomak je čini strukiranom čak i tamo gde se porubi na ivicama šire u slobodni pad. Tu pokretnu sliku na nevidljivom zidu upotpunjuju marame jarkih boja, lagane, satkane od providne svile i vezane sa strane u labavi čvor iz dva puta… Veliki, debeli čvorovi su rezervisani za firmirane, biznis-muške kravate. Muževne stvari joj dobro stoje.

Oko svog afričkog vrata, nalik uzanoj vazi izvajanoj pustinjskim vetrovima i Modiljanijevim četkicama, obožava da nosi crnu plišanu traku provučenu kroz filigranski urađeni ključ, optočen ljubičastim kamenčićima. Traka se vezuje pozadi, a šnala prekriva grkljan. Sasvim u skladu sa aristokratskim mišljenjem koje ima o sebi. Za kišne dane, udavljene u sivom testu ubuđalih oblaka, redovno koristi letnji ružičasti mantil podzemne dužine, sa našivenom crvenom kragnom koja se širi u naramenice i sa preteće velikim crnim dugmetima i uverljivom imitacijom džepova u kojima bi svašta moglo da stane – ako bi se usudio da zamisliš to “svašta”. Iako je i bez njih “sve ispod” na svom mestu, njene kratke džins jakne imaju neočekivani ženski kroj: ističu ženska ramena, ženski struk i ostavljaju prostor za permanentno napetu guzu koja kao da se rodila u džinsu.

Možda je zato toliko obazriva sa donjim vešom, strogo pazeći da se ne ocrtava na pantalonama ni kada zahvata paketiće staniola iz fontane, a kamoli da sve te tange i “hipster” bokserice vire iznad pojasa kao linija lažnog razgraničenja i neskrivenog navlačenja. Vrtoglavo duge noge često joj završavaju u platnenim, dubokim patikama sa začudnim šarama. Ili u isto tako platnenim i dubokim patikama “Converse”, isključivo sive i crvene, koje sama dorađuje, oslikavajući ih bojama za tekstil. Iz tih boja neretko izbija PMS-apstrakcija. A kada hoda u crnim bokserskim patikama sa visokim šniranjem, obavezno nosi identičnu torbu preko ramena, na kratkom kaišu, kao što vojnik nosi gas-masku ispod miške.

Ako je primetite, javite…

Izvori fotografija -static.news.zumst.com, alvaro beamud


Lutka Lutka Bgd– Ne postoji rešenje za koje ona nema problem, po opredeljenju veštica!

Editors choice