Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Aktivnosti u Malom pozorištu “Duško Radović” do kraja sezone

Aktivnosti u Malom pozorištu “Duško Radović” do kraja sezone

U prethodnom periodu koji je bio izuzetno težak za našu zemlju, a usled poplava, naše pozorište uzelo je aktivno učešće u pomoći ugroženima. Sve naše organizacione i umetničke kapacitete stavili smo na raspolaganje Kriznom štabu Beograda. Nastavićemo da pomažemo kako samostalno, tako i kroz zajedničke akcije sa ostalim dečijim beogradskim pozorištima.

plakat maraton rgb Aktivnosti u Malom pozorištu Duško Radović do kraja sezone

Planovi Malog pozorišta “Duško Radović”, do kraja sezone su sledeći:

  1. U petak 6. juna u 20 časova, polaznici glume Studio centra na sceni Malog pozorišta “Duško Radović” izvešće svoju predstavuMi deca sa stanice ZOO”. Sav prihod od predstave biće prosleđen na račun Vlade Republike Srbije za pomoć ugroženima 840-3546721-89, svrha uplate: otklanjanje posledica vanrednih okolnosti – poplave.
  2. U subotu 7. i nedelju 8. juna organizuje se Humanitarni vikend maraton pozorišta za decu koji podrazumeva učešće svih dečijih pozorišta – Pozorište “Boško Buha”, “Pozorištance puž” i Pozorište lutaka “Pinokio”. U svim pozorištima karte se ne kupuju, već se u subotu donosi hemija i sredstava za ličnu higijenu, a u nedelju, umesto kupovine karata, publika donosi konzerviranu hranu za pse i mačke.
  3. U četvrtak 12. juna u 19 časova na sceni Malog pozorišta “Duško Radović”, biće izveden humanitarni koncert “Muzika anđela”, na kom nastupa preko stotinu najtalentovanije dece uzrasta od 7 do 18 godina iz skoro svih nižih i srednjih muzičkih škola Srbije.
  4. Takođe, tokom poslednjeg vikenda sezone 2013/2014, završava se i naša prolećna akcija Proleće je na startu, kupite na vreme kartu, te se karte za predstaveSkoro svako može da padne osim čaplje” i Ko je Loret” mogu kupiti uz popust od 40%.

Editors choice