Posle sedam albuma i ogromnog uspeha, pevačica kanadskog porekla Alanis Moriset (Alanis Morissette) odlučila je da odmara četiri godine. U međuvremenu je postala i mama.

alanis morissette 6452 Alanis Morissette objavila novi singl

Vraća se Alanis

Njen novi studijski album “Havoc and Bright Lights”, koji možemo očekivati u avgustu ove godine, najavila je singlom “Guardian”.

“Kao i uvek, album je isečak iz onoga čime sam trenutno zaokupljena, do čega mi je stalo i što me pogađa u četiri sata ujutro. To je moj emotivni, psihološki, sociološki i filozofski komentar. Ne mogu dočekati da ga podelim s ovom zabavnom planetom”, izjavila je Alanis o albumu koji je u celosti sama radila.


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Editors choice