Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Alberta Ferretti za jesen 2011.

Alberta Ferretti za jesen 2011.

Alberta Ferretti nam ove jeseni donosi novu kampanju pod nazivom “Poised Luxury”, čije je zaštitno lice Arizona Mjuz (Arizona Muse). Fotografije sa ovog snimanja, na kojima Arizona samouvereno pozira, uradio je Glen Lučford (Glen Luchford). U kolekciji koja prati kampanju najzastupljenije su elegantne haljine inspirisane šezdesetim, zanimljivih paterna i odišu vintidž uticajima. Napravljene su, kako u jarkim bojama, tako i u klasičnoj crnoj.

albertaferretticampaign1 Alberta Ferretti za jesen 2011. albertaferretticampaign2 Alberta Ferretti za jesen 2011. albertaferretticampaign3 Alberta Ferretti za jesen 2011. albertaferretticampaign4 Alberta Ferretti za jesen 2011.
Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice