Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Alternativa, put kojim se sve češće ide: Da li postoji aura?

Alternativa, put kojim se sve češće ide: Da li postoji aura?

Svaka čakra ima svoju boju, koja odgovara energetskoj frekvenciji na kojoj čakra vibrira i koja je povezuje sa psihološkim, mentalnim i emotivnim oblastima bića. Takođe, svaki sloj aure odgovara jednoj čakri i njenoj boji, ali postoji preovlađujući energetski omotač oko celog čovekovog tela i oko svega ostalog organskog – biljaka, životinja, kamenja… Neko može da vidi auru čim ugleda čoveka, otvorenim očima, neko praktikuje da zažmuri i usredsredi se. Neko je prirodno otvoren za opažanje energije, a neko je zbog interesovanja pronašao odgovarajuće vežbe i obuku.

Postoje proste vežbe sastavljanja i razdvajanja vrhova prstiju, pomoću kojih ćete uz malo koncentracije, na dnevnom svetlu i odgovarajućoj podlozi moći da vidite energetsko zračenje oko svojih ruku i prstiju. Vežbe u prirodi naučiće vas da opazite treperavu auru oko lišća i drveća. Videćete nešto kao titranje vazduha na vrućini, a uz nešto prakse opazićete i boju.

Tako ćete se uveriti da li stvarno postoji, ako vam uverenje treba.

woman with closed eyes Alternativa, put kojim se sve češće ide: Da li postoji aura?

Definitvno, svet nije samo ovo što vidimo, čak i kad naučimo da vidimo dalje i dublje nego ranije.

Međutim, kad usvojite energetsku realnost, njene pojmove i zabavnu praksu koja vam otkriva novu dimenziju realnosti koju gledate svakog dana svojim očima, poželećete da znate više i dublje. Kao i u svemu drugom što vas zanima, svaki odgovor i svako zadovoljavanje znatiželje izazivaju nova pitanja i nove nivoe radoznalosti.

A ako krenete putem kojim sve češće sve više ljudi polazi, otkrićete da uopšte niste sami. Upoznaćete učenike, učitelje i sledbenike, ali nisam mislila na to. Osetićete da imate energetsku podršku, prisustvo koje je na vašoj strani, kao i prisustvo raznih ometajućih energija.

Definitvno, svet nije samo ovo što vidimo, čak i kad naučimo da vidimo dalje i dublje nego ranije.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice