Savršeni užitak koji možete da priuštite sebi jeste da vam ga servira Amanda Pit. Jednistvena je prilika da zavirite u njen dom.

Kada su Amanda Pit i njen suprug renovirali svoje mesto za život, znali su da će kuhinja biti centar zbivanja. Osvežili su prostor belom bojom, a Pit je uživala u šarenom enterijeru, primamljivoj biblioteci i umetnički nastrojenom enterijeru.

Savršeno mesto za uživanje je ono što ona sebi može svakako da priušti, ali šta to može da nam otkrije kuhunja jedne poznate glumice? Možda redovno sprema palačinke za doručak, kako bi usrećila svoje ćerke, a onda čavrlja do kasno u noć sa čašom vina u rukama? Ipak, to je ono relativno, a siguran je enterijer za koji se ona odlučila. Pa da vidimo kako je ukrasila svoj prostor.

Mešanjem printova sa belom bojom prenosi utisak suptilnog, ali i obogaćenog. Postoje različiti šabloni i printovi koji mogu da uvesele prostor, a evo za koje se Amanda odlučila.

Slika 193 Amanda Pit i njen način uređenja doma

Neophodne sitnice

Kada je u pitanju nameštaj za trpezariju, stolovi i stolice od drveta sa vintidž notom njen su izbor.

Slika 270 Amanda Pit i njen način uređenja doma

Stvari od drveta

Ostavlja utisak tradicionalnog i starinskog i budi nostalgične momente.

Umetnički dojam je ono što oduševljava masu ljudi, pa i Amandu. Nije se služila striktnim formama uređenja doma i nije sledila pravila. Sve je rađeno po njenoj želji. Izgleda da rezultat nije nimalo loš.

Slika 348 Amanda Pit i njen način uređenja doma

Krajnji rezultat


Violeta Stojanović

Editors choice