Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Amato Fashion Show je doneo glamur i visoku modu u Beograd

Amato Fashion Show je doneo glamur i visoku modu u Beograd

Ljubitelji mode u Beogradu su 18. oktobra u Radisson Blu Old Mill hotelu mogli da uživaju u pravom modnom spektaklu. Na glamurozan način visoka moda se ušetala na beogradske modne piste i svim poklonicima modnog dizajna i trenodva donela pravo stilsko iskušenje. U velikom stilu jedno novo modno poglavlje u našem gradu je ispisao modni brend Amato.

amato beograd revija 3 Amato Fashion Show je doneo glamur i visoku modu u Beograd amato beograd revija 4 Amato Fashion Show je doneo glamur i visoku modu u Beograd

Jedna od vodećih modnih kompanija Murano Montenegro Crna Gora koja je krivac za najveće modne događaje na Balkanu u saradnji sa Sky Music Korporacijom, predstavila je velikog umetnika i dizajnera po prvi put u Beogradu, a njegovo ime je Furne One.

Svaka od predstavljenih kreacija je našla na oduševljenje kod publike, jer kada Furne One stvara, njegov modni dizajn se graniči sa čistom umetnošću.

furne one i milica pavlovic Amato Fashion Show je doneo glamur i visoku modu u Beograd

Kao što i ispred samo brenda kažu – Amato kolekcije predstavljaju slavu žene kao izražajne, tvrdoglave i neobične. Uz ogromno samopoštovanje i samopouzdanje, koja  uživa u svojoj moći i ženstvenosti.  Mešavina bogatih tekstura i raskošnih materijala sa akcentom na luksuzne detalje, zaštitni su znak ovog umetnika koji inspiraciju pronalazi u romantičnim Šekspirovim pričama.

amato beograd revija 2 Amato Fashion Show je doneo glamur i visoku modu u Beograd amato beograd revija Amato Fashion Show je doneo glamur i visoku modu u Beograd

Amatno nose najveće zvezde današnjice: Hajdi Klum, Keti Peri, Dženifer Lopez, Niki Minaž, Šakira, Nikol Šerzinger i Amber Rouz. 

Prihod od kupovine karata za ovu modnu reviju otišao je u humanitarne svrhe za pomoć unesrećenima u poplavama koje su zadesile našu zemlju ove godine.

Posetite sajt Amato i Facebook stranicu

Editors choice