NAI atrium, članica NAI Global, jedne od najvećih svetskih kompanija za upravljanje nekretninama, predstavila je na događaju kojem su prisustvovali brojni predstavnici poslovne i diplomatske zajednice u Srbiji, svoj novi razvojni projekat u Beogradu, Ambassador Park Dedinje.

Ambassador Park Dedinje, sa svojih 25 prostranih rezidencijalnih jedinica, od dvosobnih stanova do luksuznih penthausa, postavlja nove standarde gradnje u Srbiji. Kompleks je osmišljen tako da zadovoljava potrebe najsofisticiranijih kupaca, sa pogledima na Beograd od kojih zastaje dah, prostranim terasama, pejzažnom arhitekturom, i najmodernijim završnim radovima.

AleksandarObradovicEPS i RomanKlottNai Ambassador Park Dedinje: Novo mesto istinske elegancije i komfora u Beogradu

Aleksandar Obradović EPS i Roman Klott Nai

Na događaju koji je organizovan u prvom završenom apartmanu, gospodin Roman Klott, izvršni direktor NAI atrium za Srbiju rekao je da “Ambassador Park Dedinje predstavlja početak zajednice koja u sebi kombinuje tri jedinstvena elementa: duh Beograda u kojem svi uživamo, mir, sigurnost i raskošnu prirodu Dedinja i najviše svetske standarde gradnje”.

SrdjanKaranovic Ambassador Park Dedinje: Novo mesto istinske elegancije i komfora u Beogradu

Srđan Karanović

Gosti su takođe imali priliku da uživaju u dramskom performansu, tokom kojeg su glumci dočarali stil života u ovom ekskluzivnom kompleksu.

Komentari

Editors choice