1/3

Da je dodela Američkih muzičkih nagrada (American Music Awards 2017) mnogo više od pukih nominacija, kategorija i pobednika potvrđeno je još jednom nakon sinoćne, 45. po redu, senzacionalne večeri održane u Microsoft Theater u Los Andjelesu. Voditeljsku štafetu je od Džidži Hadid ove godine preuzela Trejsi Elis Ros, ćerka ovogodišnje pobednice u kategoriji nagrada za životno delo, Dajane Ros, koja je kako svojim nastupom, tako i izgledom još jednom dokazala zašto je veteranka crvenog tepiha koja sa pravom nosi svaku titulu koju je do sada dobila- ako je ikome uopšte i potreban dokaz.

Veče je počelo zajedničkim nastupom Pink i Keli Klarkson, što je posve zanimljiv i neobičan spoj, a nastavljen magičnom izvedbom Kristine Agilere, čiji je nastup bio omaž Vitni Hjuston u čast dvadesetpetogodišnjice kultnog filma “The Bodyguard”, dok su Selena Gomez i Hajli Stajnfeld premijerno izvele svoje nove singlove. Događaj kojim su odlične ženske performerke nedvosmisleno dominirale, upotpunile su Lejdi Gaga i Alesia Kara, i ma koliko okupljene zvanice bile šarenolike, sasvim je izvesno da je ovo veče definisano i na neki način posvećeno ostvarenjima, uspesima i ličnostima jakih žena muzičkog sveta, što je izvesnom smislu obećalo efektivan protivotrov za toksičnost holivudskog mačizma, gde su zvezde svetskog muzičkog neba blistale u svakom smislu.

Kad smo već kod blistanja,  sasvim je jasno da su outfiti i lookovi ovakve, crème de la crème ekipe, uprkos po nekom promašaju, bili spektakularni podjednako kao i sam događaj i nešto su na šta ćemo se još osvrtati.

Dajana Ros

Dobro poznata i sasvim jedinstvena pojava na AMA crvenom tepihu, ove godine je nadmašila samu sebe. Naboranu crnu haljinu do poda, bez bretela, i sa širokim pojasom Ros je upotpunila masivnim ornamentom od perja i tila, obezbedivši sebi kao kraljici ceremonije sigurnu krunu.

Twirling… #AMAs

A post shared by Ms Ross ✨ (@dianaross) on

Selena Gomez

Pored toga što je debitovala sa novim singlom, Selena Gomez je priredila još jedno iznenađenje- dramatičnu promenu izgleda. Vest da se pomirila sa Džastinom Biberom očigledno je zahtevala i adekvatnu promenu imidža. Neće nam biti sasvim jednostavno da se priviknemo na činjenicu da je slatka brinetica prešla u plavuše, ali moramo priznati da nam se veoma dopada.

Editors choice