Grad greha, grad u kome je sve dozvoljeno i grad u kome i najveći moralisti pokleknu. Amsterdam je, u stvari, grad koji ima dva lica, jedno preko dana, a drugo uveče. Preko dana, deluje sasvim obično, čak i mirno, preseca ga 40 kanala i ima 40 mostova, zbog čega je dobio naziv Venecija na severu. Kada padne noć, počinje zabava. U četvrti “Red Light District” je centar dešavanja, tu možete naći sve, od indijske konoplje do najpoznatijih klubova u Evropi, “noćnih dama” koje sede u izlogu ili na prozoru. Ove fotografije su nastale u toku trodnevnog obilaska Amsterdama i njegovih znamenitosti.

Slika1 Amsterdam u slikama Slika2 Amsterdam u slikama Slika3 Amsterdam u slikama Slika4 Amsterdam u slikama Slika5 Amsterdam u slikama Slika61 Amsterdam u slikama Slika7 Amsterdam u slikama Slika81 Amsterdam u slikama Slika9 Amsterdam u slikama Slika10 Amsterdam u slikama Slika11 Amsterdam u slikama Slika12 Amsterdam u slikama Slika13 Amsterdam u slikama Slika14 Amsterdam u slikama Slika15 Amsterdam u slikama Slika16 Amsterdam u slikama Slika171 Amsterdam u slikama Slika181 Amsterdam u slikama Slika19 Amsterdam u slikama Slika20 Amsterdam u slikama Slika21 Amsterdam u slikama Slika22 Amsterdam u slikama Slika23 Amsterdam u slikama Slika24 Amsterdam u slikama Slika251 Amsterdam u slikama

Slika261 Amsterdam u slikama

Slika27 Amsterdam u slikama


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Editors choice