5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Andrej Pejić na filmu?

Andrej Pejić na filmu?

andrej Andrej Pejić na filmu?

Unutrašnja lepota, materijalizovana u potpunosti

Kad strani novinari pišu o Andreju Pejiću, obično stave “rođen u Bosni, australijski maneken”, a kad pišu naši, bez oklevanja kažu “srpski maneken”. U kulturnom tumačenju stvari, domaća javnost privikla se na neobičnu pojavu androgenog Andreja. U stvarnosti, senzacionalistički orijentisani kopači po dnevnim impresijama o celulitu, pijanstvu, švaleraciji i ispaloj sisi neke pojave sa estrade pročitali su malo više stranih tekstova, pa su skontali da se o Andreju govori sa uvažavanjem i divljenjem, i da uopšte nije kul da ga ismevaju, pa su okrenuli ploču i sad ga svojataju na veliko. Dobro, ne smeta. Još bolje, jedinstveni Andrej svima je ne samo zapušio usta nego ih je svojom hrabrošću i integritetom, kao i istrajno uzlaznim uspehom sa šmekom velikih para, naterao da ga uvažavaju i da razmisle pre nego što posegnu za seljačkim sarkazmom.

Novost u karijeri mladog Andreja jeste da će moći da se oproba na filmu i ostvari svoje glumačke težnje ukoliko prihvati ponudu francuskog reditelja Florensa Devavrena (Florence Dewavrin) da glumi u filmu “Serafita” (Seraphita), adaptaciji Balzakovog (Honoré de Balzac) romana iz 1834. godine.

Andrej Pejic Photo France March 2011 2 Andrej Pejić na filmu?

Savršeno biće, muza, intriga, peti element

Knjiga govori o anđelu koji prolazi kroz konačnu zemaljsku transformaciju kao androgeno biće – spaja savršenu muževnost i ženstvenost na način koji nadilazi seksualnost kao ljudsko ispoljavanje ljubavi, a u njega se zaljube i žena i muškarac.

Gotovo je nemoguće zamisliti nekog drugog u ovoj ulozi! U stvari, to je verovatno arhetipska priča Andrejevog životnog zadatka i treba imati poverenja u francuskog reditelja da neće, ukoliko Andrej prihvati ulogu Serafite-Serafitusa, napraviti od toga nešto sladunjavo i neubedljivo, pod glamuroznom maskom visoke mode, već da će Andrej moći da odigra ulogu svog života i svojom autentičnošću i talentom ostavi bez daha svakog. I novinare.


Aleksina Đorđević, matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice