Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Andrej Pejić za “Dossier Journal”

Andrej Pejić za “Dossier Journal”

Androgeni model, Andrej Pejić je postao veoma popularan pokazujući neverovatnu raznovrsnost u modelingu, noseći i muške i ženske komade. Ali, za najnoviji broj “Dossier Journal” ostavio je svoju čuvenu ženstvenost po strani. Umesto svog uobičajenog menjanja pola, ovaj model je sasvim muževan pred kamerom Endrua Kajkendala (Andrew Kuykendall). Na snimku se, sa ženskom koleginicom, grči i presavija po hotelskoj sobi, usled pijane vrtoglavice i u oblaku dima cigareta. Nepotrebno je isticati, izgleda više nego seksi.

AndrejPejic Dossier01 Andrej Pejić za Dossier Journal AndrejPejic Dossier02 Andrej Pejić za Dossier Journal AndrejPejic Dossier03 Andrej Pejić za Dossier Journal AndrejPejic Dossier04 Andrej Pejić za Dossier Journal AndrejPejic Dossier06 Andrej Pejić za Dossier Journal
Kristina Grabež je marketing guru i melanholična Beograđanka koja voli da zagrebe u svaku umetnost. Možete je videti kako svakodnevno šparta od izložbi slika do koncerata i pozorišnih predstava, balansirajući svoju džigljavu malenkost na ultratankim dvanaesticama. Njen svojevrstan pristup modi gospođica deli sa svetom na blogu Modern Giraffe.

Editors choice