Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Bilo da ste vi ostavili partnera ili on vas ili ste možda zajedno shvatili da je najbolje da se raziđete, raskidi nikada nisu prijatni. Čak i kada okončavate kratkotrajnu aferu, nije vam lako. A kamoli kada raskidate dugogodišnju vezu. Ipak, to je nešto što moramo da prevaziđemo i svako se sa raskidom nosi na svoj način.

Slika 164 Anketa: Na koji način najlakše prebolite raskid?

Posle raskida se najviše trudimo da potisnemo sva loša i tužna osećanja

Raskid prebolim radeći nešto. Važno je da je uvek neka akcija, samo da nisam sama kod kuće. (Tamara, 18)

Raskid je najbolje preboleti uz ljude – prijatelje i porodicu. Nikako se ne treba osamiti i misliti negativno. Samo pozitivni ljudi koji će vam pomoći da skrenete misli sa raskida. (Marko, 25)

Raskid najlakše prebolim tako što sam najveći deo dana van kuće, sa društvom. To je ubedljivo najbolji način da skrenem misli, a prijatelji mi uvek pomognu da se osećam dobro. Izlazim što više, pričam o njemu ako mi se priča (koliko god da je potrebno) i posle toga sam kao nova. (Kristina, 19)

Raskid najlakše prebolim tako što nađem novog momka ili sam već nekog imala u rezervi. (Marija, 28)

Raskid – Radite sve ono što mozda i niste mogli u vezi – izlazite, ispijajte duge kafe sa drugaricama, napijte se i na kraju nađite novog dečka. Sve će to skrenuti misli sa onog što vas trenutno muči. (Violeta)

Kroz raskid ne volim da prolazim sam. Okupim se sa društvom, organizujemo se da uveče izađemo na neku žurku, tamo se napijemo i zaboravimo na sve brige. (Luka, 18)

Radom i samo radom. Nema boljeg leka. Ne treba juriti odmah u novu vezu, lagano, sreća neće pobeći. (Jovana)

Novom vezom! Pa klinka se klinkom izbija! (Dejan, 20)

Raskid je najbolje preboleti uz dobro društvo, dobra mesta i još bolji šoping. (Tamara, 19)

Za mene, posle raskida, društvo ima presudan faktor, jer mi skrene pažnju, a i sama se trudim da skrenem misli nekim drugim stvarima. Bavim se sportom, posvetim se učenju, gledam da što manje vremena provedem kod kuće. (Bojana, 23)

Odem sam biciklom u prirodu, od količine bola zavisi i daljina mesta. Onda se fokusiram na jedan objekat i nateram se da razmišljam o prelepoj prolaznosti svega. (Luka, 28)

Ni sama ne znam koji je idealan recept da se preboli raskid. Ipak, mislim da su svi moji raskidi imali dve faze. Prve dane volim da provedem sama, tada gledam neke srceparajuće filmove, plačem zbog svake sitnice i trudim se da se ispraznim. Uglavnom se tih dana u potpunosti emotivno isrcpim i onda zovem u pomoć prijatelje, koji me vraćaju u život. Sleduju izlasci do kasno u noć, kao i neophodno crno vina i jake cigarete. (Lara, 29)

Editors choice