5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Anketa: Sa koliko godina ste izgubili nevinost?

Anketa: Sa koliko godina ste izgubili nevinost?

Doba nevinosti, defloracija, kad je pukla tikva, kad su pete videle mesečinu, kada je Kiti sreo Pipi – nazovite to kako hoćete. Zanimalo nas je sa koliko godina su ljudi izgubili nevinost?! Koliko se čuvena granica pomerila? Ko je bio smotan, a ko spretan? Brojke su se ređale, iskustva su se nizala. A koji je vaš broj?

Slika13 Anketa: Sa koliko godina ste izgubili nevinost?

Ona zna, on može

Meni je mama rekla da čekam do 18. I ja je poslušala. Mame su uvek u pravu! (Irena, 27)

Sa 19, baba-devojka (smeh). Ali ceo taj događaj je bio komedija, tipa stvari koje se dešavaju Rosu iz “Prijatelja”. (Marija, 25)

Sa 19, ‘ajde, nisam imao vremena, jer sam više nego išta voleo košarkašku loptu. (Rade, 24)

‎Sa 16, dakle pre trećine života. Momak je bio dve godine stariji i jedva iskusan. Telesni doživljaj je bio nepotpun, ali strast je bila jaka i slatka. Posle sam tražila da mi probuši uvo, da stvar bude simetrična i dostojno zabeležena. Drugo uvo mi još nije probušeno. (Aleksina, 44)

Sa 19, govorio mi je kod prekida da ga nikada neću zaboraviti, ne moram ni reći koliko nije imao pojma o životu. (Maja, 23)

Sa 17, šta znam to je tada bilo okej vreme, vidim danas se granica dosta pomerila. Uglavnom, pamtim to na lep način i što je bitno, bilo je iz ljubavi, valjda tog prvog puta i jeste draž u tome, a ne da se uradi samo da bi drugi pričali da jesi. (Ivana, 24)

Imao sam 17 godina. Bilo je simpatično, nismo baš znali šta tačno treba da radimo, ali smo nekako uspeli. Uvek se sa osmehom setim tog trenutka. (Andrija, 25)

Sa 17 i bilo je smešno. Pomislila sam: O, Bože, zar je to to? (Sanja, 22)

Sa 17. Ne kajem se bilo je lepo, ali da mogu da opet biram to bih kasnije uradila, jer je i to jedna vrsta obaveze i osim uživanja donosi i brige, posete ginekologu i još hiljadu i jednu stvar. Ali dobro, kada je uživanje pravo, onda zaboravite na sve ovo. (Maša, 20)

Gubio sam je između 22. i 24. po principu: “Dok su medu naterali na krušku, očupali mu uši, dok su ga skinuli s kruške, očupali mu rep.” (Stefan, 37)

Sa 15. Najveća greška u mom životu. Znate kako kažu da je prvi put posebno? Ne, nije. (Ana, 25)

Pa, to je bilo kada sam imao 18 godina. Sećam se da su me drugovi zezali da sam “zakasnio”, ali bilo je ok, za prvi put. Doduše, ona je znala šta radi. (Miljan, 28)

Prvi put sam spavala sa svojim dugogodišnjim dečkom kada mi je bilo 19. On je bio stariji i hvala mu, jer je bilo nežno, romantično i posebno. (Sandra, 29)

Ma sa devojkom koju nisam ni poznavao. Glupost čista. Bilo mi je 16 godina i nije moglo ispasti gluplje, jer je devojka posle svima ispričala da sam loš u krevetu. Kao da sam imao pojma šta radim tada. (Marko, 30)


Vesela veverica – krije identitet jer je to kul. U slobodno vreme je manijak i alkoholičar i stidi se toga. Manekenka da bude, samo to.

Editors choice