Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Anketa: Savršen film za mesec septembar

Anketa: Savršen film za mesec septembar

Hladnije septembarske večeri vas mogu zadržati u kući, ali ne dozvolite da vam to pokvari dan. Uzmite omiljeno ćebence, napravite toplu čokoladu i pustite neki od idealnih filmova baš za ove poslednje dane leta, a u tome vam, kao i svakog meseca, pomažu naši čitaoci svojim predlozima.

“Razmišljaj kao muškarac” (Think Like a Man) zbog toga što je realan i duhovit film, uživaćete, pogotovo devojke. (Dragana, 22)

Savršen film za posljednje dane ljeta je “Projekat X” (Project X). Zabavan i zanimljiv, zadržat će vašu pozornost do kraja. (Darija, 21)

Savršeni film “Zerofilija” (Zerophilia) za razmišljanje o ljubavi dok nas leto još miluje. (Ranko, 37)

“Dnevnik Bridžit Džouns” (Bridget Jones’s Diary) i svi njemu slični filmovi. Razlog je jednostavan: Nekima je počela škola, drugi jure uslov za faks i proživljavaju nervne slomove, a treći su se vratili sa odmora i sad trunu po kancelarijama. Manje-više smo svi ucveljeni, a Bridžit and co. uvek olakšavaju sve muke i stavljaju osmeh na lice. Drame i ozbiljnije teme su zabranjene! (Tamara, 22)

“Prozak nacija” (Prozac Nation) – film snimljen po istinitoj priči u kojoj se glavna junakinja suočava sa depresijom i uzima prozak kako bi lakše prebrodila životne nedaće. Kristina Riči (Christina Ricci) je sjajno odigrala ovu ulogu. (Sandra, 25)

b3 Anketa: Savršen film za mesec septembar

Uz film "Boni i Klajd" prodrmajte svoje vijuge i spremni dočekajte predstojeće ispite

“Igra sudbine” (Serendipity) iz 2001, iako ovaj film može biti beznadežno romantična poruka da dvoje divnih zaljubljenih ljudi pokušavaju da predstave nešto drugačije, film se zasniva na odnosu dvoje ljubavnika koji veruju u slučajnost, sudbinu i naravno ljubav. Sreli su se, zaljubili i razdvojili uvereni da će ih jednog dana sudbina opet spojiti i da će završiti zajedno. Idealan za sve one koji veruju u pravu ljubav i srećan kraj. (Danica, 18)

“Devet i po nedelja” (Nine 1/2 Weeks) – treba ga odgledati sa dečkom, definitivno. Idealan je za septembarsko veče jer puca od erotskog naboja, seksi je i budi raznorazne nevaljale ideje. (Martina, 26)

Nešto aktuelno. Domaći film “Klip”. Za ljubitelje i protivnike domaće kinematografije. Film govori više od reči. (Marina, 20)

U skladu sa septembrom, film koji preporučujem je “Jesen u Njujorku” (Autumn in New York). Tužna ljubavna priča koju bih mogla da gledam iznova i iznova. (Sonja, 21)

“Parfem” (Perfume), dobar film, čak i kad nije septembar. (Milan, 25)

“Druga strana meseca” (La Cara Oculta) je španski film koji nam veoma ubedljivo pokazuje da u našim životima postoje vrata koja nikada ne bi trebalo da otvorimo. Ovaj psihološki triler istražuje ljubav i njene granice, izdaju i ljubomoru. (Ivana, 25)

Koji film vi nećete propustiti ovog septembra?


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice