Sinoć je premijerno izvedena pesma Željka Joksimovića koja će nas predstavljati na Eurosongu u Bakuu. Pročitajte mišljenja naših sugrađana o pesmi “Nije ljubav stvar”.

Koliko god svi govorili da je kradena melodija (danas je pola pesama kradeno) ja mislim da je pesma prelepa. Željko ima glas i ovo je definitivno jako dobra pesma. (Marina, 21)

Pesma je dobra, ali nikada neće napraviti pesmu koja će nadmašiti “Lane moje”. (Sonja, 22)

Pesma je ok, njanjava, kao što smo i očekivali. Melodija je lepa, mada je mogao da izabere kvalitetnije tekstopisce. Sve u svemu mora da se opljuje, to mu dođe kao neki blagoslov. Lane je čudo napravilo. Živela Evopesma – Evropjesma! (Timotije, 30)

Čoveka konstantno guraju, iako nema ni glasa ni stasa. Čudo mu se Jovanica nije pojavila kao prateći vokal. Sramota! Malo od ove, malo od one pesme, “nanannan lalallala” i osmeh i misli to je super! Šerifovićka rules! Svi posle nje su nebitni! (Mina, 25)

Previše me je refren podsećao na “Zaboravljene” od Pilota. I imao sam neopisivu želju da gledam Diznijev “Lion King” nakon slušanja te pesme… Valjda zato što je tako “epic”. (Draško, 27)

Mislite na ono od sinoć? Ono porodično okupljanje? Ma ‘ajte molim vas. Živeo Robi Vilijams i Kris Martin! Nije ljubav paradajz!  (Anita, 25)

Željko je ovog puta prevazišao samog sebe. Pesma je čisto savršenstvo. Verujem da ćemo biti u Top pet! (Milica, 22)

Lane moje ovih dana, paradajz, naslovna strana. Uzeh samo dva tri taktaaaa, bog sam i otac, mogu da makljam. (Sofronije, 30)

Željko se vraća da pobedi, to je sigurno, pesma miriše na hit, ali miriše i na plagijat, i Lane je mirisalo, pa je osvojilo drugo mesto! (Sofija, 27)

Pesma je sjajna, ja nemam reči da opišem svoje oduševljenje, evo već sam stavio da mi tako zvoni telefon. (Antonio, 20)

Sledeće godine nek ide sa istom pesmom, samo prerušen u Niki Minaž, imaće prolaz k’o Džaja! (Milosav, 37)

Pesma kao pesma mi se veoma dopada. Apsolutno svaka Željkova, po mom mišljenju, savršena je. Međutim, s’ obzirom na to da se radi o evrovizijskoj pesmi, mislim da je prevše iskopirao Coldplay. Pa to će cela Evropa odmah primetiti. Takođe mislim da bi neka brža pesma bila prikladnija, sa baladom se već takmičio. (Kristina, 20)

Samo ne znam ko je odlučio da nas on predstavlja? RIP “Romale romali”! (Goca, 33)

Zaista sam želela da mi se svidi ovaj put, ali šta je život bez nade. Više sreće drugi put! (Sofija, 29)

Sigurna sam da će Željko napraviti veliki uspeh u Bakuu. Pesma je odlična i baš ulazi u uši. (Isidora, 24)

Kad je predstavnica Švedske mogla da pokrade Dunju Ilić, zašto Željko ne bi mogao da mazne dva – tri takta za našu pesmu? Ionako je dozvoljeno četiri. Podrška Željku! (Simonida, 29)


Miloš Jeremić je surovi realista i veliki hedonista, trudi se da bude normalan, ali mu ne uspeva, sve svoje ideje i misli prenosi na papir, jer ljudi još uvek nisu spremni da čuju istinu.

Editors choice