Naučnici vele da svi ponekad sanjamo susret sa poznatim ličnostima. Oni čedniji sanjare o ispijanju kafe i čavrljanju, oni malo slobodniji o vrelim scenama. Čak iako niste od tih koji se lože na poznate i slavne, imate neko mišljenje o tome kakav bi ko mogao biti u krevetu. Pitali smo vas kako zamišljate Natu, pevačicu, glumicu, modela, seksi plavušu i prirodno blago Srbije.

nata Anketa: Zamisli da se sa... Natašom Bekvalac

Šta ako natrčite na Natu?

Nataša je seksi, ali uvek se pitam kako to ide sa TV ličnostima. Neko je rekao da je voditi ljubav sa manekenkama kao kad se rveš s nameštajem, e sad, ne verujem da je Nata toliko opsednuta sobom i svojim telom, naposletku Novosađanka je, a svi znamo šta kažu za Novosađanke… (Damjan, 30)

Nataša je zakon, mislim da bi sve žene trebalo da su Nataša! (Filip, 25)

Hm. U faci je, a i kroz priču sva fina, takve mi deluju mutno, totalno mutno. Mislim da je perverzna, a i kralj šećera sumnjam da je pored sebe imao neku mirnu i finu, naučio ju je mnogo čemu. Tako da, smatram da je brutalno perverzna i divlja. Još plavuša. Pornić da snimi. (Milica, 19)

Sudeći po spotovima, javnim nastupima i bobmastičnim naslovima u novinama, rekla bih da je Nata u krevetu prava zver! (Karolina, 28)

Hmmm u krevetu… Pa, mislim da spava na levoj strani, uglavnom sklopljenih očiju. Mora da hrče. (Žarko, 24)

Mislim da je Nata prava granata u krevetu. Vatrena omega ženka posle koje je potrebno zameniti federe na krevetu, a možda i ishoblovati parket. Iako kaže da ne valja, siguran sam da je rasna. (Miloš, 25)

Mislim da je u krevetu dosadna , da prebira po onom gramu mozga kad je beše rezervisala solarijum, manikir, feniranje. Slabo se kod nje može “leba najesti”! A i posle one afere, ne bih ni bajs na nju naslonio! (Vuk, 22)

Često zamišljam seks sa Natašom. Nije teško pogoditi zašto. Ovako rasan dasa kao ja i takva plavojka… (Mile, 39)

Prvo bih je prelio kikiriki puterom spreda, a belom čokoladom otpozadi, a onda bih je lizao od prstiju do kose. Valjali bismo se u kornfleksu, sve bi hrskalo i prskalo. (Dejan, 21)

Mislim da je Nataša normalna devojka, kao i svaka druga. Hoću da kažem, verovatno je strastvena sa muškarcem kojeg voli. Kakvo vam je to pitanje uopšte? Kako da uopšte zamišljam seks sa nekim koga uopšte ne poznajem. Glupo vam je pitanje. (Mitar, 20)


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Editors choice