Junaci serije “Gossip Girl” su sve popularniji, dok se svaki nastavak s nestrpljenjem iščekuje. Zbog čega je volimo ili ne, saznajte u tekstu koji sledi.

z 779146ef Anketa: Zašto (ne) volite seriju Gossip Girl?

"Gossip Girl" groznica

Iskreno počela sam da je gledam, ali se nisam zainteresovala. Više volim da gledam krimi serije! (Marina, 21)

Volim “Gossip Girl” jer žive život o kom ja maštam, naravno bez tračeva i skandala. Jedna od retkih serija koja mi drži pažnju svih 40 minuta. (Tamara, 19)

Koliko god da ovo smešno zvuči, moj odgovor je – zbog savršenog Nejta Arčibalda. (Lola, 24)

“Gossip Girl” obožavam jer uvek izazove reakciju kod mene. Radujem se, nerviram i šokiram kao tinejdžerka. Uvek se nasmejem na sarkastične replike. Plus, moda je neverovatna! (Tina, 21)

Ovu seriju volim zbog svih ljubavnih zavrzlama Čaka i Bler. Koliko su mi u početku bili antipatični, sada ih obožavam. (Dragana, 22)

Serija je previše bljutava i nerealna za moj ukus. Nije loša, popularna je i može se gledati, ali je klasična, američki servirana glupost. A Čak Bas i nije neki frajer! (Kaća, 22)

Jao, ja ih obožavam! Obožavam koliko su devojke lude i bitchy, totalno su kao moje drugarice i ja. A momci su prave mace, prste da poližeš. Najviše se pronalazim u liku Bler, ona je kompletna kraljica! (Tea, 18)

Serena je boginja! Život bih dao da joj dizajniram haljine, ona je predivna i prezgodna, a kosa joj je taaako sjajna. Jednog dana kada postanem poznati dizajner, ona će prva nositi moju haljinu! (Zoki, 19)

Seriju “Gossip Girl” gledam samo zbog garderobe koju nose. Ostalo mi je sve prilično tinejdžerski. (Ivana, 23)

“Gossip šta?” (Haralampije, 67)

Volim “Gossip Girl”, jer mogu u potpunosti da odmorim mozak i smejem se njihovim “velikim” problemima. Uz to, ponekad se desi i nešto zanimljivo, a da nisu u pitanju Čak i Bler. A ono što svakako vredi u seriji jeste fantastična garderoba i svi oni divni prikazi Njujorka. (Tamara, 27)

Moda je najbolja stvar u ovoj seriji! Obožavam stil koji Bler ima! (Anđa, 29)

Momci su tako kul! Dame su predivne. A tu je i fantastični Njujork. Šta nam više treba? (Jelena, 21)


Dragana Katić je student prava, autor bloga Oh la la i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Editors choice