Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Anketa: Zašto žene vole mlađe muškarce?

Anketa: Zašto žene vole mlađe muškarce?

Čini se da se radi o trendu. Mlađi muškarci šetaju starije žene; nekada je razlika nekoliko godina, a u ekstremnim vezama i po nekoliko decenija. I to nije ništa čudno. Opasne su kuguarke; imaju izgled, stav, iskustvo i samostalne su. Klinke danas nisu na ceni. Ako mi ne verujete, pitajte Demi Mur (Demi Moore). Isto će vam reći.

Slika14 Anketa: Zašto žene vole mlađe muškarce?

Mnogi mlađi muškarci potajno žele da nalete na svoju gospođu Robinson

“Piletina se za prste lepi. Mlađi muškarci su zgodniji; nisu još uvek popuštali stomake i oćelavili. Nisu u fazonu da sede kod kuće i mogu koliko hoćeš. I same se podmladimo pored njih.” (Jovana, 31 godina)

“Mislim da ne bih mogao da se složim da je tako. Moje iskustvo pokazuje da je obrnuto. Možda žene vole mlađe, jer bi volele da ih nauče nečemu, kao u filmu “Diplomac” (The Graduate).” (Saša, 38 godina)

“Od mlađeg muškarca se očekuje svežina, snaga i testosteron na vrhuncu. Žena koja bira mlađeg ubeđena je da bira divlje strasti i neobuzdanu energiju. Bira i sećanje na sopstvenu mladost, furioznu i nepredvidivu vožnju.” (Milan, 35 godina)

“Pretpostavljam zbog toga što od njih dobijaju više pažnje i poštovanja, a manje budalaština. A kad nešto glupo i urade, može im se oprostiti jer su pilići. Glasam za.” (Ranko, 37 godina)

“Vi ste čudne. Kada ste jako mlade, volite starije, a kada uhvatite koju godinu – hajdemo na mlađe! Valjda ženama to godi, lakše je manipulisati mlađima. Već neko vreme se trudim da odgonetnem to, ali teško je. Ne mislim da tu ima išta loše, jer su godine nebitne. Logično, mlađi muškarci su pristupačniji. Stariji su ili zauzeti ili žele ozbiljnost u vezi.” (Almir, 29 godina)

“Žene vole mlađe muškarce da bi mogle da vode glavnu reč. A i mlađe je uvek slađe.” (Danilo, 26 godina)

“Zato što još uvek nisu stigli da postanu iskompleksirane budale ili manje kompleksa – više korektnosti. Mlađi ljudi u svakom trenutku znaju šta žele; nema tu mnogo bespotrebne filozofije koja se stvori posle niza neuspelih veza i loših životnih odluka. I na kraju, pucaju bre od tih muških hormona. Pored njih se osetiš ženom više nego inače.” (Bojana, 25 godina)

“Mlađi muškarci su vitalniji. Kratak, ali veoma konkretan odgovor.” (Mina, 23 godine)

“Mlađani su romantičniji od starijih. Spremni su da se više potrude oko žene sa kojom su.” (Miljana, 28 godina)

“Mlađi muškarci starijim ženama vraćaju sećanje na prošle dane kada im nisu visile sise nego haljine.” (Filip, 25 godina)

“Zato što su mladi prosto-naprosto zabavniji od matorih.” (Olga, 35 godina)

“Više snage… Dosadan im je seks sa iskusnim, treba im čisto bambusanje… Ili možda su u pitanju kompleksi, pa da bi se osećale kao osvajači trofeja… Poput muškaraca koji jure mlađe cice.” (Aleksandar, 26 godina)

“Možda starije žene vole mlađe muškarce, ali ja sa svoje dvadeset dve godine nikako ne bih volela da se nađem u vezi/krevetu sa nekim ko ima sedamnaest. Jednostavno, to ne bi funkcionisalo ni na psihičkom ni na fizičkom nivou! Opet, ostavljam mesto za čuda. Nikad se ne zna! Ali dovoljno znam sebe i cenim da će mi se oko tamo neke četrdesete mlađi veoma dopadati!” (Olja, 22)

“Zašto volim klince? Pa valjda zato što volim mladost i lepotu, mislim ono, piletina, lepi se za prste. Mladi muškarci, i pored predrasuda karakterističnih za mladost, još uvek nisu okoreli u nekim stavovima, nisu se pokvarili, odsekli, ukočili, odumrli, omrzli i sebe i žene. Naravno, nimalo mi se ne sviđaju oni mladići koji u sebi nose predispozicije za sve navedene strahote. Volim one čija glad za iskustvom i potraga za nečim višim, za snovima i idealima, još uvek može zaista i da ih ponese tim putem i omogući im da u zrelim godinama budu divni ljudi, mudri, dobri, veliki, čak plemeniti. Puno je pametnih, lepih i potencijalno savršenih muškaraca u mladićima koje srećem, a ja želim da podržim i usmerim taj potencijal, jer znam koliko je dragocen i kako lako propada. Znači, moja seksualna glad za piletinom ima za opravdanje moje pedagoške ambicije. Mladi momci su odlični u krevetu. Ako ne znaju, brzo nauče, ako nisu mnogo izdržljivi, u stanju su da ponove stvar više puta, na erekciji se ne radi, ona je tu uvek kad je potrebna, a njihova najerotskija osobina je to što vole matorke.” (Aleksina, 45 godina)

“Mlađi muškarci me u poslednje vreme startuju jer ne veruju da imam 30 godina. Meni su oni okej, jer me čine mlađom.” (Bojana, 30 godina)


Martina Anđelković pola dana živi stvaran život, a pola provodi na društvenim mrežama. Autorka i voditeljka fiktivnog kulinarskog show-a, fejk plavuša i deda Pajina unuka.

Editors choice