Odeća koju Ribe vole da nose može se jednostavno opisati kao romantična. Pripadnice ovog astrološkog znaka rado nose odeću od laganih materijala, poput satena i svile. U svakoj odevnoj kombinaciji žele da budu zapažene, iako su po prirodi stidljive, te ove sezone uživaju noseći srebrne topove i haljine. Ribe dosta brinu o svom izgledu i moda je za njih nešto poput načina života. Od detalja biraju upadljive aksesoare (velike torbe, dugačke šalove i ešarpe), a od nakita najčešće nose minđuše. Uživaju u kombinovanju klasičnih pantalona i ekstravagantnih top-majica. Njihov stil odiše sofisticiranošću. Žene Ribe u svakoj situaciji izgledaju poput prave dame. Obožavateljke su svetlijih nijansi, a svakako najbolji detalj na njima je osmeh.

Omiljene boje: Sve nijanse plave, ljubičaste, narandžaste i zelene boje.

Omiljeni predmeti: Cipele i torbe u bronzanoj i srebrnoj nijansi, udobne farmerice, sat, majice i sakoi sa etno printovima.

ccc2 Astro moda: Ribe

Crno-bela kombinacija uz fantastični print

image4xxl Astro moda: Ribe

Ribe uživaju u neobičnoj kombinaciji printa

image1xxl Astro moda: Ribe

Efektan aksesoar

hhh1 Astro moda: Ribe

"Vesele" kombinacije im nisu strane

gg Astro moda: Ribe

Više od modernog detalja

ffff Astro moda: Ribe

Elegantna haljina za večernji izlazak

ee Astro moda: Ribe

Moderna majica u srebrnoj nijansi

jjj1 Astro moda: Ribe

Nijedna kombinacija se ne može zamisliti bez dobrog sata


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice