Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Astro: Prvi koraci za razumevanje astrologije

Astro: Prvi koraci za razumevanje astrologije

1/2

U školi učimo mnogo toga. Matematiku, geografiju, istoriju, književnost, umetnost, jezike, učimo da volimo svoju prošlost, planetu na kojoj živimo, životinje. Međutim, skoro da ništa ne učimo o sebi kao individui, što je užasno važno u kontekstu razumevanja i prihvatanja sebe, kao i drugih jer samo poznavanje i razumevanje pomažu i doprinose da nađi međusobni odnosi postanu bolji i kvalitetniji a životi srećniji i ispunjeniji.

Tu horoskop može puno da nam pomogne. Iako su se zvezde pre konsultovale za predviđanje događanja, savremena astrologija iako svakako da može d aukaže na pozitivne i negativne periode za preuzimanje inicijative, menjanje posla , ili povoljne i nepovoljne životne faze, prvenstveno je okrenuta pojedincu. Ne može precizno da kaže da će se desiti to ili to, ali može da približi kakva si osoba. Nije retkost da i neki psiholozi konsultuju natalnu kartu, da bi još bolje razumeli pojedinca i njegove probleme, nervoze i zbunjenosti.

Svako od nas je izuzetno komplikovan i miri u sebi više ličnosti. Znaš i sama da si nekada srećna presrećna i želiš da budeš sa ljudima i družiš se, dok je nekad jedino što želiš ssamoća, i prilika da razmišljaš i samuješ, i želiš da te svi ostave na miru. Uz neke ljude pokazuješ svoje najbolje lice, zabavna si i opuštena, dok te neki drugi čine prilično nesigurnom pa ostavljaš utisak ozbiljne i povučene osobe. Možda si posvećena i spremna da svu pažnju daš životinji, ali sa ljudima imaš poteškoća da iskažeš nežnost i razumeš se. Sve su osobe u nama koje moramo da sklopimo, pomirimo i zavolimo, i iskomuniciramo sa drugim ljudima. Postavka naših planeta pravi aspekte sa svakom osobom pojedinačno i zato smo sa svakim pomalo izmenjena verzija sebe jer u nama bude nešto drugo.

feature credit:-@d_pixel_factory daily feature 🔥📷_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ❤ sharing indian's best movement ❤ hastag your photos with :-#international_phography_hub_ ——————— follow:-@international_photography_hub_ ______________________ #international #official #photo #photography #photographer #indianphotographers #streetphotography #streerphotographyindia #itz_mumbai #nature #indian#international_phography_hub_ #indianshuttrbugs #indianclicks #_coi #india_everyday #i_hobbyphotography #igersoftheday #mumbai_diaries #dslr_official #official #international_phography_hub_ #streetphotographymumbai #india_clicks #_soimumbai #indiaphotography #photographers_of_india #perfectphotography #sun #amazingphotography #indian_photography_hub_ #d_pixel_factory @indiapictures @indian.hobbygraphy @photographers_of_india @indiapictures @indianshutterbugs @international_photography_hub_ @official_photography @colours.of.india @pixelpanda_india @pixelpanda_india @india.clicks @india_everyday @uniquephotographyclub @itz_mumbai @photographers_of_india

A post shared by international_photography_hub_ (@international_photography_hub_) on

Editors choice