Davno smo prerasli momenat kada se na vežbanje išlo u beloj majici i crnom šorcu. Novi trendovi doneli su šarenilo i u sportsku garderobu. Danas pored raznih modela za različite tipove građe, boje sportske garderobe kao i teksture materijala igraju glavnu ulogu. Bitno je i u toku samog vežbanja izgledati lepo i osećati se privlačno i seksi.

Fashion Park Outlet Centar Inđija je u saradnji sa studijima za vežbanje Wellness Land i Sky Wellness dao predlog autfita za treniranje koji su vrlo trendi osim što su izuzento udobni i kvalitetni.

Fashion park outlet centar Inđija 2 Atraktivni i u teretani

Kombinacija atlet majice sa udobnim helankama i patikama daće vam slobodu u kretanju. Dovoljno je samo da odaberete omiljenu boju i svaki vaš trening će za vas biti super iskustvo. Pilates, džoging, vežbe sa tegovima, vožnja bicikla sa ovakvim sportskim komadijma  predstavljati će vam pravo uživanje.

Fashion park outlet centar Inđija 31 Atraktivni i u teretaniFashion park outlet centar Inđija 4 Atraktivni i u teretani Fashion park outlet centar Inđija 1 Atraktivni i u teretani

Fashion Park Outlet Centar Inđija organizuje sportski vikend 7, 8. i 9.novembra. Spremite se za dodatnih 20 odsto popusta na već snižene outlet cene sportskih brendova NikeAdidasPumaConverseReebokNew Balance i mnoge druge!

Budite u formi i u Fashion Park Outlet Centru Inđija odaberite svoj sportski autfit ovog vikenda.

Martina Lazić

Editors choice