Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Avon Beauty Experience: Trenuci za opuštanje uz nove proizvode kuće Avon

Avon Beauty Experience: Trenuci za opuštanje uz nove proizvode kuće Avon

Nakon velikog ledenog talasa koji je početkom februara paralizovao skoro ceo grad i zemlju, na mirnom Dedinju organizovan je dan koji je bio namenjen za opuštanje, druženje i oporavak duha i tela od hladnog talasa koji nas je zadesio. U prelepom ambijentu spa centra “My Spa” na Dedinju, 21. februara ujutru, okupile su se žene predstavnice nekolicine medija, sa ciljem da se upoznaju, druže, pričaju o aktuelnim temama i upoznaju sa novitetima iz kuće Avon. Nakon sjajnih voćnih koktela, koji su nas revitalizovali i okrepili, atmosfera je bila već uveliko zagrejana.

Slika 16 Avon Beauty Experience: Trenuci za opuštanje uz nove proizvode kuće Avon

Tropski ambijent koji nas je vratio iz mrtvih

Društvo su nam pravili i stručnjaci iz oblasti fitnesa i kozmetologije, sa kojima smo mogle žustro i radoznalo da raspravljamo o gorućim i uvek aktuelnim pitanjima koja brinu sve žene. Na tapetu su bili celulit, ishrana, dijete, vežbanje, tretmani lica i saveti za negu. Nakon saveta koje smo, verujem, sve ubeležile i zapamtile, tek je počinjalo naše druženje.

Slika 28 Avon Beauty Experience: Trenuci za opuštanje uz nove proizvode kuće Avon

Paleta noviteta iz kuće Avon

Naše domaćice iz Avona predstavile su nam i neke nove proizvode kojima nas ova kuća dočekuje ove sezone. Najpre, u pitanju je toaletna voda “Infinite Moment”. Ova toaletna voda je inspirisana mirisima i prizorima Japana, a uglavnom se sastoji od cvetnih mirisnih nota. Ovo je, čini se, jedan od omiljenih noviteta koje je Avon uveo, zbog neodoljivih letnjih mirisa.

Slika 36 Avon Beauty Experience: Trenuci za opuštanje uz nove proizvode kuće Avon

"Infinite Moment" – Japan u bočici

Sledeći proizvod kojim je Avon iznenadio devojke širom sveta jeste sjaj za usne i karmin u jednom! Ovaj proizvod dolazi nam pod imenom “Shine Attract” i predstavlja inovativno rešenje za dilemu mnogih devojaka. Takođe, on sadrži vitamin E i zaštitni faktor, pa je i nega usana uključena u proizvod!

Slika 47 Avon Beauty Experience: Trenuci za opuštanje uz nove proizvode kuće Avon

"Shine Attract" – rešava dileme neodlučnih

Poslednji u nizu novih proizvoda kuće Avon jeste “Avon Solutions Cellu-Defy” – losion za telo protiv celulita. Glavni sastojak losiona je nar, koji retko imamo prilike da jedemo, ali znamo da utiče izuzetno povoljno na celokupno stanje organizma!

Slika 56 Avon Beauty Experience: Trenuci za opuštanje uz nove proizvode kuće Avon

U borbu protiv celulita ide se – voćem!

Avon nas je obradovao i novim katalogom, koji će se kretati ka tome da izgleda kao magazin, kako bi preglednost i sadržajnost bili poboljšani.

Ipak, ono što je najbitnije jeste jedno sjajno prepodne koje nas je podsetilo na veliki značaj povremenih predaha od rada i obaveza i posvećivanja sopstvenoj relaksaciji, druženju i zdravlju. Polako nam stiže i lepše vreme, pa vam Avon i Wannabe Magazine preporučuju da prvom prilikom uzmete slobodan dan i iskoristite ga na najbolji mogući način!


Alitria Silva – Mala. Riđokosa. Psuje. Tvrdoglava je. Venama joj teku kofein i sladoled, a izdiše nikotin. Želi da penzioniše Anu Vintur. U svom ormanu želi Birkinku, Lagerfeldove kreacije i barem pola ormana Viktorije Bekam. U slobodno vreme kafeniše, izučava klasične nauke i starogrčki jezik, čita, piše poeziju, biva opsednuta Britanijom i pati za Hari Poter sagom. Facebook joj je na latinskom. Sanja da se uda za Gregorija Hausa.

Editors choice