Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Avon “Perfect Kiss”: Istorija ljubljenja kroz film

Avon “Perfect Kiss”: Istorija ljubljenja kroz film

Prvi poljubac na filmu zabeležen je u ostvarenju “The May Irwin Kiss”. To je nemi film, u trajanju od 47 sekundi, a snimljen je 1896. godine. Film prikazuje krupni plan poljupca muškarca i žene. Tada je svet prvi put bio šokiran pokazivanjem emocija i “erotikom” na platnu.

Drugi veliki korak u svetu filma i ljubljenja desio se 1927. godine, kada je snimljen film “Don Žuan”. Tada je u jednom filmu zabeleženo čak 127 poljubaca, što je i dalje svetski rekord u kategoriji ljubljenja na platnu. Sve poljupce dobile su glumice Meri Astor (Mary Astor) i Estel Tejlor (Estelle Taylor) od glumca Džona Berimora (John Barrymore).

Još jedna zanimljivost je i najduži poljubac ikada snimljen u filmu, između Nekar Zadegan (Necar Zadegan) i Trejsi Dinvidi (Traci Dinwiddie), u filmu “Elena Undone” iz 2010. godine, koji traje 3 minuta i 23 sekunde. Ipak, filmski poljupci često nisu pravi, već iscenirani, a neke filmske zvezde za “erotske scene” traže dublere. Razlog je često strah od zaljubljivanja ili neuspelog i lošeg poljupca.

Avon perfect kiss Avon Perfect Kiss: Istorija ljubljenja kroz film

Nova kolekcija karmina Avon "Perfect Kiss"

Šminka takođe igra veliku ulogu u izgledu lica u close-up scenama. Karmin je ključna stavka na licu glumice, ali i oružje zavođenja svake žene. Upravo inspirisana savršenim poljupcem, kompanija Avon plasirala je novu kolekciju karmina, pod nazivom “Perfect Kiss”. Dostupan u čak 24 nijanse, napravljen od ulja avokada i kokosa, što pruža usnama izuzetnu negu i savršen izgled, “Perfect Kiss” će biti vaše tajno oružje na sceni ili u privatnom životu.

Promotivna cena Avon “Perfect Kiss” karmina je 399 RSD, u periodu od 17. januara do 5. februara.

Editors choice